Uke 35 og 36 – Ny start! (yey)

Ok, Hei og hå! Velkommen skal dere være til et nytt år på bloggen (heia bloggen).
som normalt er alle nervøse i starten, Benedicte og Marie (som skriver dette blogginnlegget) var ingen unntak. Vi startet lørdagen med å si farvell til våre foreldre og HEI! til våre nye klassekamerater. Søndagen ble en knallstart med å gå opp til Vallahornet. hvordan synes du det gikk Benedicte? – flott tur, mange nye mennesker, og morsomt å bli kjent med nye folk. Hva med deg Marie? – Æ slet som Faen, men kom mæ opp ætter kvart.

previous arrow
next arrow
Slider

27. august Uke 35

Første overnattingstur med hele skolen ble til Standalhytta, det var en slitsom etappe for de som syklet, Marie ble kjørt fordi hun hadde spydd noen dager før. På Standalhytta ble det organisert mange artige leker av assistentene og ansatte. Vi i ekstremsportklassen fikk prøvd oss på kajakkrulle. Hvordan gikk det Benedicte? – det var kaldt, men jeg kom meg opp av vannet. Ka med dei? -Æ sprælla som en fisk på vann sjøl om æ va unnder. Noen (inkludert Benedicte) sov i hengekøyer ute, mens Marie og resten sov VARMT inne.

Neste dag var det flere muligheter, men vi (Benedicte og Marie++) gikk Langenestinden, med en luftig topp. Sunnmørsalpene impornerte KRAFTIG (se bilder).

Alt i alt en fin start på et fantastisk skoleår.

previous arrow
next arrow
Slider

Uke 36

Mandagen ble brukt til å planlegge ukes linjetur, det ble kjøpt inn og laget mat.
Tirsdag startet vi vår første etappe med en 35km lang sykkeltur,
Fin ”tour de Ørsta” da vi fikk se SELVESTE boligen til Tor-Erik. Turen gikk til Jesushuset hvor vi fikk kokosmelkgryte som gikk ALLE til tarmen. (Marie har fremdeles vondt i rævva (fra syklingen tho)).
Onsdag- Videre gikk turen til fjellene ved Urke hvor vi slo opp telt, denne dagen var kald og våt, men ting ble litt bedre når vi fikk taco på tur!!!!! vi fikk også tatt noen inspo bilder for vår insta #FollowEkstremsportklassenPåInsta. Utpå kvelden valgte noen å gå en tur til en gapahuk, men Benedicte og Marie var sliten nok fra før å ble ved teltene. (Nei faen sa Marie). Vi fikk erfare at teltet ikke har fire vegger og at private samtaler ikke blir fuuuuullt så private. ?
Torsdag fant vi ut at vi ikke kunne gå på toppen Slogen som vi orginalt tenkte, så det ble istedenfor en kort tur til Patchelhytta. Her fikk vi erfare rare doer, og rare samtaler om agurker i kinosaler. Tor-Erik viste oss et Lættis spill som inneholdt miming og rare ansikt, denne dagen fikk vi Tor-Erik’s berømte wrap som Benedicte og Marie gir en solid 8/10.
Fredag så går turen hjem fra Patchelhytta og til skolen, først en 11km gåtur, for så en 30km sykletur, vi alle merket dette i låra, men Karro kom med en motivational speach ”jeg ser bare for meg faren min si – DET SITTER I HUET!!!!!”.

previous arrow
next arrow
Slider

Dette var to fine uker med mage fine inntrykk!
Takk for oss! ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.