Uke 3-Vinterparadis

Første delen av mandagen var det valgfag. Så var det linjefag hvor Tor Erik tok oss med opp til Gapahuken. Her fikk vi lære om snøskred og hvordan man redder personer som blir tatt. Nedover gikk defintivt fortere enn oppover. da fikk vi kjenne på ordentlig ekstrempsort med aking.

Neste dag dro vi til Strandafjellet og sto i bakken hele dagen. På slutten av dagen prøvde vi oss også utenfor løypa i fluffy puddersnø, det ga stor mersmak! Etter fem timer med låra full av melkesyre var det godt å komme tilbake til skolen.

På onsdagen var det årets første topptur på ski. Vi kjempet oss opp til toppen Hestehornet(688moh) hvor en utsikt over hele Ørsta og Volda ventet oss. Turen ned var krevende men veldig gøy også. Alle hadde store smil når vi kom ned fra fjellet.

Torsdag var en rolig dag som passet en sliten gjeng. Vi snakket om dagene som hadde vært og hvilke forventninger i hadde til neste uke. Tor Erik viste oss en veldig kul skifilm, «All i can». Her var det mange inspirerende skihelter. Senere på dagen var noen av skikkelig barnehagebarn og basa og tulla i den nydelige puddernsøen. Andre lagde hopp hvor de øvde på kule triks, svært imponerende. #guttastemning

Fredagen dro vi til Ulsteinvik for å se på Sunnmøre fhs fremføre Annie. Det var utrolig imponerende å se hva de hadde fått til på kun to uker. Wow! På kvelden var det musikkquiz med kake. Det skapte god stemning med full allsang.

Lørdag ble dessverre seminaren avlyst på grunn av sykdom. Dermed ble det en ekstra fridag/søndag. Noen brukte denne dagen til å stå i bakken. Andre hadde kosetur til Gapahuken med kakao, kjeks, marshmallows og appelsin. På kvelden hadde Bali ansvar for opplegget. Da var det taco først også bålkos ute med pinnebrød og marshmallows.

Siste dagen i uka ble brukt til å spise, sove og chille. :))

Peace out, Hanna (og Hanne )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.