Uke 3 – Chill vibes i Hoddevika

Heia bloggen???✨

Den tredje uka med denne ekstreme gjengen har vært smud ass!??

På mandag gikk turen til Hoddevika og surf Stad. Her var det Good vibes?? Sondre og Hedda var sjuke, så de matte bli hjemme en liten uke. Vi startet med litt basis trening før vi kastet oss ut i vannet, men før det sto vi ovenfor en vanskelig oppgave. Nemlig å få på oss våtdraktene? Da vi endelig hadde kommet oss inn i kondomdraktene ventet en ny utfordring. For forholdene var ikke akkurat tilpasset nybegynnere, men for ekstremsportklassen var dette no match? Etter en god og lang økt var vi helt feeerdiiig. Så da var det ekstra digg med taco!❤️❤️

Neste dag bydde på mer surfing. Nå begynte vi å få teken, men folk var fortsatt slitne av leken. Selvom vinden var on-shore kjorte vi hardcore? Noen var sykt keene på mer bølger, og kastet seg ut uten følger. Til middag var det chili uten kjøtt, det var gøtt? Det ble nok en rolig kveld, og vi så sola gikk ned bak høye fjell??

Siste dag tok vi en herlig morgenøkt på bølgene før vi pakket sakene og tok turen hjem. Da vi kom hjem endret vi guttas frisyre, de endte opp med å se ut som uhyre (neida, joda).

Torsdag var det vaskedag, faen for et jag. Fredag var det valgfag for første gang og for ekstremsportsklassen var det strikkepinnene som klang. Ved solnedgang fant gutta fram våtdraktene og hoppa ut i Ørstafjorden✨?

Lørdag var det dans, sang, refleksjon og diskusjon på seminar med Hilde-Maria. Senere på dagen var det klart for barnebursdag og ekstremsportklassen fant frem finstasen??Our man Håvard vant beste kostyme. Han var dritkul!!<33

På søndag var det klart for ny tur, nemlig sykling i Trysil. Etter en 8 timers roadtrip var vi fremme ved Elverum Folkehøyskole, hvor vi har vært så heldige å få tak over hodet og mat i magen.

X-sport out??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.