Uke 2 – episk klassebilde og laaang fjelltur

Heia bloggen!!<333

Den andre uka med ekstremsportklassen har vært smuuud ass, og denne uka har vært enda mer ekstrem ass;))

Fra nå er skolen en sammensveisa god kohort. Mandag startet med omfattende info om skolen og hverdagen vår her. Det er mye å holde styr på, men vi klarer oss. Ørsta rundt gjorde dagen underholdende, og mange bilder ble tatt.

Denne fine mandagen hadde vi to gode bursdagsbarn i klassen!!! Grattis med dagen Bendik og Maria<33

På tirsdag var vi fullt opptatt med Velodromen. Ferdigheter, konkurranseinnstinkt og lek sto i fokus. Vi ble i tillegg sjokka over at alle gruppene måtte forberede et fint show til Møre Grand Prix på Lørdag. Forberedelsene var morsomme, utfordrende og noen tok det mer seriøst enn andre. På kvelden snudde vi skolen på hodet for å finne de beste kostymene til klassebildet den påfølgende dagen – vent i spenning til dere får dere se mesterverket selv;)))

Onsdag var det som sagt tid for skolebildet. Råning var i fokus, og gjett hvem flere vi fikk overtalt til å bli med på bildet!! Tor-Erik stilte opp med glede i trange tights og croptop!!! Senere på dagen fant ekstremsportklassen på mye spennende i fellesskap. Noen dro i skatehallen, mens andre tok seg en kajakktur. Det er så deilig at vi får tid til å gjøre akkurat det vi vil på fritiden<33

På torsdag bestod vi årets ekstremsportstest i fjellet. Vi besteg 4 topper på en dag i det fantastiske nærområdet rundt oss – Nivane, Vardehornet, Saudehornet og Vallahornet!! Vi var alle nokså slitne da vi kom hjem, så da var det ekstra deilig å måtte prøve på oss trange våtdrakter. Det var en skikkelig suksess, så nå er vi klare for Stadt i morgen!

Godgjengen på tur<33333
Oversikt over torsdagens tur

Fredagsmorgen startet med at vi pakket ned surfebrettene vi skal ha med oss til Hoddevika den neste uka nå. Deretter forberedte vi oss til lørdagens show, så White Chicks i peisestua og hadde vannkrig i gangen hele natta!!

På lørdag våknet vi til at tre personer på gruppa følte seg litt pjuske, så da måtte de holde rommet, noe som var kjipt, siden det viktigste showet EVER fant sted denne ettermiddagen. På dagen dro vi på sykkeltur og spilte fotball på Ørstastadion. Det er alltid full aktivitet her på skolen!! Til kvelds fikk vi endelig taco, så da var det smuuuud stemning!!! Deretter var Grand Prix i full gang, med mye latter, moro og show.

Saueflokken på sykkeltur

Skatehallen leverer

Vinnerne av Velodromen – Ekstremsportklassen er selvfølgelig representert i gruppa;))

Etter elevkveld dro fem spreke jenter fra klassen på tur for å sove i gapahuken bak skolen. Det var superduperdigg<33

Trollene sov søtt i gapahuken

Søndag har vært en slapp og daff dag. De fleste dro til Fosnavåg for å plaske i bassenget der, med mye hopping, skliekjøring, badstu og jacuzzi. Altså en chiiiillll ukesavslutning!!

Dere hører fra oss igjen neste uke, etter en forhåpentligvis fantastisk tur til Hoddevika!!
X-sport out<333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.