Uke 14, tilbake fra påske til POW!

Endelig er vi tilbake igjen etter påskeferie! De fleste ankom skolen i løpet av tirsdag. Nå er vi klare for siste periode av året her på Møre! (hulk hulk). Onsdag hadde assistentene opplegg med oss. Vi startet med litt moro i gymsalen sammen med Sør-Amerikaklassen. Etter lunsj fikk vi kun beskjed om å stille opp i våtdrakter. Starten med en heftig snøballkrig i ledelse av Marit fuckings Moen, som var i fyr og flamme. Etterpå sprang alle ned til fjorden og stupte uti vannet. Her var det klikka stemning med både backflips, corks og 360 ollie- kickflips. Så sprang vi opp igjen og så en feeeet ekstremsportfilm. 

Torsdag hadde assistentene litt teori om pudderkjøring aka se på skifilmer på youtube:))) Vi hypa oss opp for det som skulle bli en sjuuuuk dag i bakken på fredag (fortsettelse følger). Etter dette tok Martine aka revydronning og improekspert over styringa. Hun hadde improkurs for hele klassen! Her var det kødden stemning og vi koste oss masse. Mange var nok et ganske stort stykke utenfor komfortsonen sin, men vi hadde det megagøy hele gjengen. Her ble det produsert sketsher i alt fra mord, hvordan man tar på kondom, følelsesladet buss, vasking av majones, åpning av banan, og national geographic expert Atle. Vi er visst en kreativ gjeng, med visse unntak selvfølgelig (kremt, kremt Henrik). Utover kvelden gjenoppsto biljard og bordtenniskroken i initiativ av Edvard. Her ble det arrangert turnering. Assistentene Henrik og Simon hadde som eneste mål å slå o-den store Edvard. Dette klarte de selvfølgelig ikke og Edvard kom seirende ut av turneringen etter å ha vunnet to av tre fantastiske kamper mot Henrik. (applaus) Nok en gang viser Edvard at han er best (snikskryt) 😉 Ordet på jordet sier at Henrik fortsatt sover dårlig om natten. 

Da har vi kommet til den store dagen, nemlig fredag. Vi satte oss i minibuss og caravelle klare for klikka pow pow stemning på Strandafjellet. Vi ankom urørt pudder og kan nok trygt si at 90% av fjellet er oppkjørt av ekstremsportelevene. Her fikk vi utnytta oss av vår nye kunnskap rett fra Drøbak. Sandwich-lista til Tobias lærte oss å være delfiner i pudder, pole planting og å kjøre smalt med skia. Vi fløt som guder på snøen og hadde the time of our lives!! 

Lørdag hadde vi storfint besøk fra Amnesty som skulle holde seminar for oss. Her ble tiden fylt med litt lek, hi- ha- ho, gruppearbeid og mye ny kunnskap. Noen mener de er smartere enn andre og trenger ikke denne kunnskapen. (ordet på jordet sier det istedet ble tatt noen backflips i Hornindal). 

Sunday funday! Som regel starter vi uka på mandag, men ikke i dette tilfellet. Det var nå klart for den lenge omtalt Bjorli-uka! Vi tok buss til Bjorli og ankom stedet sammen med idrettstudenter fra Høgskulen i Volda. Disse skal vi henge med resten av uka når vi skal arrangere spenningskurset. Dette er en vinteraktivitetsuke for utviklingshemmede i Møre og Romsdal. Vi har gledet oss lenge til denne uken. Kvelden besto av opprigg av uteområde, lavo og bålplass. Tor- Erik var i fyr og flamme under første møte med studentene da han kjørte i gang med sang (firestemt kano selvfølgelig) og småkleine stirreleker for å bli bedre kjente. Videre planlegget noen underholdning og åpningsermoni for i morgen, mens vi andre ladet batteriene for det som skal bli en hektisk og gøy uke. Fortsettelse følger neste blogg.

Kyss og klem Edvard og Silje <333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.