Uke 14 – Elvepadling

Mandagen var første dag i elva med elvekajakkene. Hele klassen dro i elva sammen og prøvde for første gang og padle i elv. denne dagen gikk det meste ut på at vi øvde på ulike teknikker for å ferdes i elv. Helge som var instruktør var veldig flink og alle følte mestring tross alt for første tur.

cof

Tirsdag syklet x-klassen lenger opp i ørsta elven for å finne mer strøm i elven. her fikk vi utfordret oss på og krysse stri elv, og ferdes nedover med sterk strøm. Noen rullet rundt og fikk hjelp av t-redning, mens andre fikk mer pækkern så de dro seg ut med en gang. Eivind var helt klart klassens råeste og rooooligste til dette. han chilla under vann i gode 10sek før han utførte en perfekt t-redning. Vi grillet og koste oss, selvom noen av toastene ble litt brent.

Onsdag. klassen ble delt i to ulike grupper. den ene gruppa fortsatte elvekajakk kurset i elven mens andre gruppa dro med T-bone på skitur til fingern. Elvekajakk gruppa var på lengre tur denne gangen, og møtte nye utfordringer. Turen ble preget av mye velting, latter og læring. Ski gjengen hadde fint vær hele turen og en fabelagtig tur opp og ikke minst tur ned. veldig kul tur!

Torsdag. Gruppene byttet roller der den ene dro i elva mens den andre var ute å klatret. Kajakk gjengen dro på den samme turen som gjengen dagen før. var veldig gøu og padle på lenger tur og mye utfordringer vi støtet på. Alle koste seg og fikk hjertet litt i halsen. god sssssss. Klatregjengen klatret for første gang ute og det var driiit gøøøyy. Rutene ble litt mer krevende fordi man måtte finne grep i fjellveggen selv. Vi koste oss også med bål og grilling, og vi fikk klatret både enkle og vanskelige ruter.

Fredag var det valgfag der folk gjorde ulike ting. Veldig mange av oss dro på topptur til Skårasalen. Været var perfekt og det ble så varmt og vindstille at de fleste gunna baris. Nedkjøringa var herlig og alle var fornøyde med turen.

I helga fant vi på mye sprell og koste oss.

Peace out Henrik & Eivind 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.