Uke 13 – surfing i desember?

Mandagen begynte som vanlig med valgfag på hele gjengen. Fra lunsj til middag sto vi for ukas husvask, så man kan trygt si at Møre fhs aldri har vært så skinnende rent. Siste post på programmet var diverse forberedelser til Hoddevika-turen. Vi handlet inn mat og pakket sekkene for å være klar til strid tirsdag morgen.

Tirsdag var som sagt avreise til Hoddevika. Vi ankom Stad Surf i lunsjtider, og hev oss rett ut i sjøen. Det var blå himmel, vindstille, og lang bølgeperiode – perfekte forhold for å dra frem gamle kunster. Etter hvert gikk solen ned og vi dro inn og spiste taco til middag. 

Da onsdagen rullet inn var det med enorme mengder vind. Forholdene var mer utfordrende, med større bølger. Dagen ble delt opp i 2 økter surfing, delt av en lang lunsjpause. Denne brukte vi på en rask utflukt til Ervika. Her besøkte vi den lokale kirka, og nydelige sandstranda. Onsdagskvelden bød på pestopasta, strikking og generelt god stemning. Det var spesielt stemning i leiren etter oppvasken var tatt og det ble piskekrig med våte oppvaskhåndklær. Men så ekstreme som vi er, var det dømt til å ende i ulykke, da Oskar nesten blindet Ingrids høyre øye.

Torsdagen var vår siste dag i Hoddevika. Vi fikk oss en økt i på stranda før vi pakket sakene og vendte snuten hjemover. Resten av dagen gikk til å pakke ut klær og utstyr, i tillegg til den ukentlige romvasken.

På lørdag hadde skolens ansatte satt sammen en håndfull forskjellige verksted for juleforberedelser. Det var filting, baking, strikking og en seriøs produksjon av julekort. 

På kvelden var peisestova rigget til Mario-Kart-turnering. Her briljerte x-sport som vanlig, og Herman (svett gamer) gikk av med seieren. 

Takk for en fin tur og ellers superbra uke,

Xsport OUT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.