Uke 12-Surfing, rebus og afterski<333

Mandag: Ekstremsportklassen har vært så heldige å fått besøk av tre praksisstudenter frå Sogndal(årsstudium idrett). Litt guttebesøk ble satt stor pris på av spesielt jentene. Etter diverse valgfag braket det løs med en gymsaløkt arrangert av studententene. Her var mye forskjellige aktiviteter, alt fra styrke, stafetter og utholdenhet. Vi kom oss ikke opp fra de døde før noen timer senere.

Tysdan: MUNKIS INVENTION (Ørsta rundt rebus xtreme version). Våre gosse snupplege assistenta ++ studentan sat oppe heile nåtte for å laga eit amazzzing top secret opplegg te uss. (men ståande applaus for det, men dei feila litt….). dei hadde nemleg laga rebus, der me skulle gå te forskjellige posta ved hjelp av eit kart. meeeen karte, ja det va det da… det hadde seg nemleg slik at det va ein post som ikkji va der den skulle, og Tuva&co som va i front og leda heile sullamitten sprang te post nr. 4+5, men den va jo ikkji der den skulde! Såå med andre ord vart e jævli forbanna! Men ette at e fekk ein sjokolade bixit frå Hanna lyste dagen opp att sjølv om me no låg på 2, som vil si fyrste siste plass 🙁 . men etter mange morsome og kreative aktiviteta som blandt anna pil og båji, klatring i skog, svømme over ei elv, hinder blid løype, fotball… og mykje springing tok Hanna, Tuva og Hanne knekken på alle dei andre laga og suuuste som ein rakett inn til mål med ein heffftig sluttspurt. BARNESKIRÆNN. (respekt til Hanne som va sjuk, men klarte så vidt å halde motivasjonen oppe og sprang nesten heile vegen, i lag med uss). SÅ ME VANN HEILE SULLAMITTEN!! fuck yeaaaa!! Detta feira me med boble sjampanje. Men det beste va dei 3 gode klemmane me fekk frå dei kjekke gutta frå Songdal, dåå svevde me på rosa skya opp til himmelen og inn i himmelriket. Bra innsats av alle andre i klassa også.

Onsdag-Torsdag: SØRFEPARADIIIIS!!<3333 Tidlig onsdag reiste vi til Hoddevika, yeah babyy!(Sogndalgutta var fortsatt med) Når vi kom fram hoppa vi inn i våtdrakta, tok tak i surfebrettet og løp ned til stranda. Inn i det saltet vannet som piska oss i trynet og trengte seg inn i våtdrakta. Slang oss på brettet og etter tre padletak var vi klare for å ta bølgene med storm. Vi ble så gode venner med bølgene at vi ikke trengte å bruke så mye krefter. Med et vennlig, men bestemt push i stumpen fra bølgene sørget for at vi enkelt kom oss opp og cruiset på bøljan blå. Nu jävlar, nu kjör vi! De fleste holdt seg i de hvite bølgene, mens noen var modige nok til å yppe med de store grønne bølgene. Det var en opplevelse uten like, men de ble ganske mørbanka og smaaaashed. Desverre for Henrik sin del fikk skulderen hans kjørt seg litt på økt nummer 2. Vi surfa dagen lang til sola gikk ned. Torsdagen hadde vi også to økter for å få maks ut av oppholdet i vakre Hoddevika. På hjemturen reiste vi innom Vestkapp-norges vestligste sted. WOOOW! Her ble det en laaaang fotoshoot i solnedgangen til noens glede og andres fortvilelse. Turen ble enda litt lengre når bilen streika. Menn våre superhelter, Henrik og Tor-Erik++ viste muskler og fiksa shiten. Vi tura videre til Nordfjordeid der vi ble servert pizza av vår engel Toremann. Da svevde vi ALLE på rosa skyer opp til himmelen og inn i himmelriket. Kort oppsummert; en helt nydelig, herlig, fantastisk, amazing surfetur vi aldri vil glemme. Håper vi snart kommer tilbake kjære norske surfeperle.

Fredag: valgfag heile dagen. Denna dagen måtte me desverre si svallast å harrebra te våre vakre studenta.

Lørdag: Gratulerer med dagen til Henrik!! På grunn av storm og uvær ble seminaret på Runde fyr avlyst. Istedenfor holdt Body&Mind seminar om sin studietur. De fortalte om sine opplevelser fra Thailand og Bali. Det var utrolig gøy å se alle aktiviteten de gjorde-var ikke bare strand og slappings som vi trodde. Veldig gøy. Etter seminaret hadde Peruklassen elevkveld med afterski tema! Her gikk alle Ål(l) inn med kostyme og innlevelse. Fy fasan for en gjeng! Det var tidenes fest med en halv munkholm til hver. Noen drakk kanskje litt for mye hvor vi fikk oppleve bambi på dansegulvet(Sunniva, se instagramstory) Underholdingen bestod av småkonkurranser, veldig kreativt og gøy. Konkurranseinstinktet blant ekstremsportklassen var selvfølgelig på plass, som alltid.

Sundan: dei fleste slappa av, andre trenta og ellers va det å prøve å finne ut av livet og framtie, ++ årbok… digg chilledag.

Svallast Hanna & Tuva :-* <333

dav
IMG_4316
A5C5A016-377C-4963-B7D9-97D1B1BEB5E5
IMG_4320
cof
A6B2305B-6149-40E1-A0EE-F60FCC759FE5
IMG_1036
IMG_1033
IMG_6153
previous arrow
next arrow

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.