Uke 12 – Litt for tidlig påskeferie

Hei bloggen!

Denne uken har hele klassen chillet hjemme hos seg selv, etter at vi brått fikk en litt for tidlig påskeferie. Skolen ble stengt og alle måtte dra hjem på grunn av corona:( Men det betyr ikke at vi har sittet på rumpa her hjemme!

På mandag var det ikke så mye som skjedde. Siden hjemmeskoleopplegget ikke var kommet helt igang enda, var det bare å finne på ting selv. Tor-Erik viste oss en artikkel og en NRK-serie om følelser, som de fleste synes var interessant. Denne dagen gjorde klassen mye forskjellig, som blant annet gå på tur i skogen, lage mat til familien eller rydde hjemme.

På tirsdag satte hele klassen opp en plan over hva vi skal gjøre de neste ukene. Det kunne være både individuelle mål, eller oppgaver som klassen skal løse sammen. Tor-Erik kjørte i gang et live bakeshow på kvelden, der mange i klassen bakte digge rundtstykker «sammen»<3.

På onsdag fikk vi endelig et gjensyn med morgensamling og rektor<3 Etter dette var det opp til hver enkelt hva man ville bruke dagen på. Noen trente, noen gikk tur og noen chillet hjemme. Innimellom det sykt tette programmet vårt så mange av oss den fete skatedokumentaren «På tynn is», etterfulgt av skatefilmen «Northbound». Begge filmene er laget av en som gikk i ekstremsportklassen for leeenge siden. Fett. Som om vi ikke savnet skolen nok fra før…:(

På Torsdag var det tilbake til planen. Igjen var det opp til hver enkelt hva man valgte å finne på denne dagen. Tor-Erik gikk på slakk line, og utfordret Nora til baking og Karoline til å stå i planken. Videre fikk vi i oppgave å se de to klatrefilmene «Valley uprising» og «Free solo». Etter lunsj var det som vanlig romvask<3 kan melde om at undertegnede fikk godkjent av Birtemor. I tillegg skulle alle i klassen lage hver sin tiktok og sende inn til TE.

På fredag var det gjensyn med valgfag! Her kunne vi velge mellom musikklytting, bålfyring, tegneserier og mye annet.

På lørdag var det duket for seminar i regi av Christian. Her var målet å gå flest mulig steg på en dag, og det var kåring av både beste klasse og beste mann/kvinne. Ekstremsportklassen tok hjem en solid sisteplass!

Søndagen gikk med til uante mengder chilling for samtlige.

Det føles kjipt å være hjemme når alt vi egentlig vil er å flytte pudder i sunnmørsalpene</3 Håper vi ses snart Ørsta!!

Xoxo Maria, Karoline og Anne Marthe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.