Uke 12 – Årets sykeste uke?

Halla bloggen! Denne uken har vært legendarisk med stor L. Vi kickstartet mandagen med valgfag som vanlig, her var det blant annet styrketrening, kickboksing og strikking på programmet. Resten av dagen ble brukt til å planlegge resten av den episke uka. Halve klassen dro på butikken for å handle mat til uka, og klarte å tredoble matbudsjettet, selv uten én eneste avokado. Mandagen gikk i hundre med pakking av alt fra klatreseler, våtdrakt, hyssing, sykler, 1000 ark og mer.

På tirsdag satte vi oss i bussen og ga bånn gass mot Bjørke der vi skulle tilbringe uka. Panikken bredte seg blant guttene når vi oppdaget at 15 pakker kjøttdeig sto igjen på skolen, men de fikk raskt noe annet å tenke på. Klassen begynte å bite negler i kor når Tor-Erik fortalte at triatlon var på programmet. «Jeg må sykt bæsje» -Alle. Klassen ble delt inn i lag på to og to, der hver person skulle gjennomføre et triatlon som besto av 200m svømming, 6000m sykkel og 3000m løping, før man vekslet. Sluttvis skulle hver person på laget gjøre én ekstraetappe. Nervøsiteten forsvant fort når løpet var i gang. Alle heide hverandre frem, og alle fullførte triatlonet med glans!! Øyvind og Anniken vant både heder, ære OG et stort påskeegg med sjokolade og Monster. Hva mer kan man ønske seg? Dagen ble avsluttet med treretters middag som besto av bruschetta, hjemmelaget burger og fancy tilslørte bondepiker. Shoutout til Trines matblogg.

På onsdag var det duket for mesternes mester! Gjengen skulle konkurrere i totalt 13 øvelser, som gikk på blant annet statisk styrke, hjernetrim og litt flaks. Dagen begynte bra, men etterhvert som konkurranseinstinktet slo inn begynte det å gå på helsa løs. Spikkekniv + dårlig tid = klassen har kun 10 fingre igjen til sammen. Etter at gjengen hadde blitt lappet sammen igjen, sto det taco&chill på menyen, før kakao-kongen Tor vartet opp med kakao, krem og Norges tøffeste på storskjerm. Smuud. Tror nesten vi har kost oss ulovlig mye på denne turen.

T for painTball! Torsdag formiddag dro en gira gjeng til Sæbø for å spille paintball. Vi var delt inn i fire lag, og konkurrerte mot hverandre. Skummelt, gøy og megagøy er dagens stikkord. Etter å ha fått kroppen dekket i blåmerker bar det rett inn i Sæbø fjordsauna, en badstu som ligger idyllisk til ved kaien i Sæbø. Her fikk vi kokt godt i noen timer, før dagen ble avrundet med pizza fra vår favorittrestaurant, Pizzabakeren Ørsta. En sykt chill dag, skulle nesten tro vi gikk i FIT-klassen.

Fredag og siste dag før påske </3 Romvask sto på planen, før det bar i skatehallen med SkateTobias. Her ble det hopping, dropping, salto og baklengs 360 før vi vendte tilbake til skolen med alle knokler i behold. Etter lunsj var det på tide å si hadet før man dro hjemover. Alt i alt en sykt bra uke, med kanskje årets beste opplevelser hittil.

God påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.