Uke 10 – Topptur og påskestemning

Hejsann killar och tjeiar! Ukenummeret er blitt tosifret, og vi blir påminnet om at det ikke er mange flere uker igjen til mai. Påskesolen har tittet frem, og vi nyter fine ettermiddager i solveggen ved skolen og har tjuvstartet på solbrilleskillet. B-)

Mandag startet vi med nye valgfag, og klassen fordelte seg på spikking, gitar, volleyball, styrketrening og klatring. Etter lunsj skulle Ekstremsport hevde seg i skatehallen, til Tor-Eriks store fortvilelse ( men det ble ingen skader denne gangen heller). De som hadde hatt skating valgfag kunne briljere med nye kunster, mens resten måtte finne ut av hvordan man i det hele tatt skulle stå på brettet uten å dette av.

Tirsdag var det Sandhornet som vi skulle bestige. I påskevær og litt for mye klær ble det en varm affære. Med på denne turen hadde vi Sol som vikar for Tor-Erik. Edvard tok med seg en høyttaler med på turen og karaoke ble det i påskesola :). Alltid deilig med pudder ned og gøy å lage hopp, selvom noen prøvde seg på en frekk 180, som resulterte i en stusselig 90 grader.

Onsdag var Tor-Erik tilbake igjen og Fingeren sto på dagsplanen. Tor-Erik skulle ikke være dårligere enn Bali-klassen og vartet opp med pølsefest :). På vei nedover var det deilig med pudder på toppen og litt mer kram snø hvor lenger ned vi kom. Dette medførte i noen morsomme fall (ikke vær forsøkskanin).

Torsdag var byttet med fredag og valgfag sto for tur. Noen av oss var på skitur og noen lagde mat på bål. Eirik og Sol ledet valgfag topptur og Eirik utfordret gjengen på litt dårligere føre enn det vi er vant til. Turen var fin og gøy å komme på toppen, selvom nedkjøringen var ganske balle. Mat på bål koste seg i påskesola og lagde deilig mat på bål :).

Fredagen gikk til historietime, der professor Moen berettet om Sunnmørsalpenes historie. Vi fikk innblikk i hvorfor nordmenn er blitt så gærne etter friluftsliv, og hvordan vestlendingene først begynte å bestige fjellene her både ved klatring og skigåing. (Hint. HMS var ikke på topp). Etter salatbaren <33 til lunsj dro tre av friluftsklassene i samlet tropp til Høgskulen i Volda der vi deltok på første briefing for Spenningskurset vi skal arrangere for utviklingshemmede før påske.

Lørdag. Det går mot lysere tider, så en liten gjeng overnattet i gapahuken og rakk å få med seg soloppgangen fra Vallahornet før lørdagsseminaret. Peruklassen ga oss innblikk i hvordan studieturen deres hadde vært, og ga oss smaken av å trene i tynn luft (puste med sugerør) og tygge koka-blader (spinat under leppa). Bra seminar!! Kvelden kom, og FIT-klassen inviterte til årets siste elevkveld med temaet Sex og Samliv. Vi var litt usikre på hva vi hadde i vente, men FIT leverte et veldig morsomt og relaterbart show i revy-stil. Etter endt elevkveld tok 74 av skolens elever på seg finstasen og stelte til en etterlengtet fest i Volda klubbhus.

Søndagen kom og sterkt reduserte ungdommer lader batteriene til en ny uke med mye ski i vente.

Hejdå frå Edvard och Nora <33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.