Uke 10 – «klassefest» og soloppgangstur

Heia bloggen🥰🙌

Mandag var det som vanlig valgfag før vi om kvelden hadde klassefest i klasserommet. Vi kledde oss ut som hverandre og fikk mat og drikke sponset av skolen som betaling for at vi pusset opp klasserommet i høst. Vi spiste kjempe god pizza og koste oss med Kahoot og selskapsleker.

På tirsdag dro vi tidlig ut og kjørte i to og en halv time til Strynefjellet. Det var strålende sol og vi fikk årets første tur i sports-bh og baris. Det var en flott tur med god snø. På vei ned var det varierende hvor mye klær klassen hadde på seg. Guttene kjørte den mere tradisjonelle stilen med skibukse og jakke, mens jentene valgte å kjøre i bare undertøy.

Onsdag dro vi fra skolen 04:30(!!!) og satte kursen mot Hellesylt. Vi parkerte bilene med utsikt over Geirangerfjorden og begynte å gå oppover mot Ljøsætra. Målet var å nå hytta før soloppgang. Dette klarte vi og vi fikk belønning for å ha stått opp tidlig med en fin soloppgang og kjempe fin utsikt. Deretter fortsatte vi videre oppover mot Kvitegga og spiste «lunsj» 8:30 i sola. Vi snudde før toppen fordi det skulle blåse opp og bli dårlig vær og var tilbake på skolen i 11 tiden. Deretter var det Max chilling resten av dagen

Torsdag var en rolig dag med klatring før lunsj og vasking av rommene etter lunsj. Fredag hadde vi valgfag som vanlig.

Lørdag var det salsaseminar. Det var en underholdene cubaner som holdt kurset og vekslet mellom stans, norsk og engelsk. Det ble mye latter og mange koste seg. Både guttene og jentene fikk vrikket mye på hoftene. Om kvelden arrangerte assistentene isbonanza og film i peisestua. Vi så The intern og koste oss sammen.

Søndag satte vi kursen mot Hoddevika etter frokost. Vi ankom stad surf i 13 tiden og fikk surfet en lang økt før sola gikk ned. Det var fine forhold og mange følte stor progresjon fra de tidligere turene. Etter økten var det pasta med kylling og pesto til middag og god stemning i stadhuset. Noen spilte spill til langt utover kvelden, mens andre la seg tidlig for å forberede seg til flere surfeøkter dagen etter.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

X-sport out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.