Uke 10 – Endelig ferdig med ferie + balifilm

Denne uka kom vi tilbake fra vinterferie, og det er sykt digg. Endelig er vi samla igjen<3.

Vi startet showet på mandag da hele skolen samla seg i gymsalen for litt salsa dansing og kor. Det var deilig å få sving litt på hoftene. Sola stod høyt på himmelen så noen ivrige folk tok seg et bad i sjøen etter dansen. Rått. Andre skatet i volda.

Tirsdag var vi i basseng med elvekajakkene for første gang. Her ble instrukser fra en trivelig kar med navn Helge, en folkehøgskole-veteran og generelt snill fyr. Han lærte oss diverse triks og tips for å overleve når man er steder man ikke kan puste (under vann). Vi lærte også o redde hverandre, noe som kan komme godt med utover våren. Det var gøy å komme i gang.:)

Onsdag var valgens dag. Her kunne vi nemlig velge hva vi ville gjøre. Det stod mellom klatring i den nye hallen, ski på Eidskyrkja og padling i Ørstafjorden. Alle hadde det kjekt og vi fikk være med de andre linjene litt og. Morro.

Torsdag var det klatring med klassen og det var veldig kult. Noen fikk også tatt brattkorttesten og er klare for nye utfordringer i livet. Vi gratulerer. Ellers var det topp stemning og vi begynner faktisk å bli helt råe.

Fredag, eller kvinnedagen, var super. Endelig fikk vi feiret kvinnene. Dagen gikk til valgfag, og klassen var spredt rundt på diverse festligheter. Hilde Maria og Sara stilte faktisk opp i kjole på Sandhornet i valgfaget topptur. Dedikerte og flinke<3.

Lørdagen skjedde det sabla mye. Peru hadde seminar om Peru, og det var kult å høre litt om hvordan turen deres var. Deilig å også få bekrefta at vi hadde bedre tur. Neida. Joda. ;). Været var strålende flott og vakkert så mange tok seg tid til å nyte det utover dagen med blant annet ski og soling. Ryktes at solnedgangen var episk. Animasjon hadde etterhvert en elevkveld med japans nasjonalrett til middag. Det var digg. Vidre hadde også en gjeng musikere fra Elverum FHS en intimkonsert i musikksalen. De var sykt flinke og vi ble virkelig imponerte.

Søndag, idag, er som søndager flest. Det har vørt turer, chilling og trivelig samvær.

Balifilmen er omsider ute på youtube så slenger med en link til den. https://www.youtube.com/watch?v=QOcNdjSnn3Y&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0YYY1eJdmUJASN9R0xip4rdMgXz1ty1G1hf7pgGSVpvDCm7S7Z8Z-JezU

Please like and subscribe.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.