Uke 1

Da er første uke i 2015 gjennomført her på Møre Folkehøgskule. Mandag kveld ankom de fleste skolen, og gjensynsgleden var stor etter nesten tre uker med juleferie. Det var også litt tomt uten vår kjære Sør-Amerika klasse som er i Peru, men vi behøver ikke dem for å skape liv på skolen!

Ingen Sør-Amerika klasse har også ført til at vi andre adventura-klassene har tilbragt mer tid sammen. På tirsdag lette vi blant skolens utstyr og fant noen fjellski og støvler som passet sånn noenlunde, og så hadde vi litt skileik ute på den lille snøflekken som var igjen på skolens gårdsplass. Etter lunsj var vi sammen med Afrika-klassen i gymsalen og hadde forskjellige leker. Vi startet også planleggingen av elevkvelden vi skal ha på lørdag, det blir knall!

Onsdag var vi med Afrika-klassen igjen og hadde skileik oppe ved Standalseidet. Fjellskia kom til god nytte, været var strålende og vi koste oss masse med hopping, parallellslalåm og bålkos.

skileik Olav
Olav gjør et forsøk på backflip
skileik bålkos
Bålkos med Afrika
skileik oversikt
Skileik

Torsdagen startet dagen med fallskjermkurs med Christian. Vi lå alle i sirkel og latet som vi «fløy», og øvde på stabil posisjon og på å trekke skjermen. Var mye tyngre enn det vi hadde tenkt oss, og kjentes spesielt i rygg, rumpe og bakside lår. Etter dette fulgte en økt med pilates, noe som viste seg å være litt av en utfordring for stive ekstremsportelever.

pilates
Pilates
pilates1
Pilates
christian tøyer Nils
Christian tøyer Nils

Lørdag var det seminar om Midtøsten som stod på programmet, og det var interessant og få vite om konflikten der nede og om på hvilke måter vi kan hjelpe til. Seminaret ble avsluttet med en animasjonsfilm, og så var det brennsnut til middag.

henriette kopp-ball
Henriette

På kvelden var det ingen elevkveld som var arrangert, så våre kjære assistenter satt i gang en koppball-turnering i gymsalen. Dette var utrolig gøy! Vi hadde kopper på øynene, slik at synshorisonten vår ble kraftig svekket. Så løp vi rundt som noen idioter og spilte fotball så godt vi kunne. Til slutt var det Sunniva, Martin M, Tiril, John Arne og Marianne som stakk av med seieren, noe som ble feiret med konfetti!

kopp-ball vinnere
Vinnerne

Søndagen tilbragte de fleste i bakken, og det var herlig og komme seg ut og få stått litt på ski igjen!

 

– John og Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.