UKE 1 og 2 ÅLØ RANDONØ PUDDERSNØ

Vi ankom skolen igjen 3 januar fra juleferien. Skolen var litt tom da to klasser dro rett på sine studieturer. Allerede på fredag 5 Jan ble det topptur til Sandhornet. Vi var heldige med både vær og føre. God stemning med mye ålø randonø puddersnø. På lørdag arrangerte assistentene volleyball seminar. Det ble en spennende turnering mellom klassene, ekstremsportklassen fikk to lag på pallen men dessverre gikk Kina av med seieren.

På søndagen gikk turen for mange til Hornindalskisenter. Der mange koste seg klikkaskrt i puddorama. Noen andre valgte å prøve topptur til Melshornet, men måtte snu på grunn av dårlig sikt.

 

Uke 2 var i gang, og startet med en morgensamling av Tiina der vi alle sammen fikk en ny favorittsang. Nye valgfag startet også, der vi blant annet hadde skating i Hovdebygda, volleyball, strikking, yoga og mye mer.

 

Denne tirsdagen var en dag hele gjengen gledet seg til, vi skulle endelig få prøve skitrekket på Strrrrandafjellet og sove på hytter der oppe. Det var sykt god s i bakken, med knall og fall. Vi møtte til og med Terje Håkonsen 😛 Kvelden nærmet seg og maten var kjøpt inn. Taco stod på menyen der kjøttdeigen var spica med bønner og linser, det var laget guacc og vi hadde ingen ost ☹☹ Noen tok i bruk skikortet til en siste kveldskjøring, mens andre måtte bare chille på sofaen etter ørten tacolefser. Det var mye lek, spill og rampestreker på hytta, altså hyttekos på et høyt nivå.

 

Onsdagen skulle vi egentlig også stå i trekket, men siden det var stengt måtte vi nøye oss med Melshornet. Melshornet er en topp alle har nå besteget mange ganger, men denne turen var ganske spesiell. Vi hadde nydelig sikt over vakre Volda og Ørsta så det ble fort kødden stemning på toppen.

 

Etter noen heftige dager på ski valgte Toremann å vise oss noen råe skivideoer der vi blant annet ble introdusert til The Game of Gnar. Den berømte vasketorsdagen var også i gang.

 

På fredagen var det ny runde med valgfag. Igjen hadde Haibiao asiatisk matlaging, vi hadde skating, strikking, yoga og noen flere. For de heldige som hadde matlaging ble det spising så å si hele tiden denne dagen. Må heller ikke glemme den nydelige salatbaren vi har på denne dagen.

 

Seminaret på lørdagen var av en ny vri. Vi hadde nemlig karving aka fruktkunst. Noe som overrasket alle positivt der alle koste seg mætt. Noen av oss så også på en doku om hvordan kjøtt som går til fastfood restauranter blir laget, og noen andre hadde knutemor og kanonball. Ellers en rooolig kveld på noen av oss.

 

For mange ble denne søndagen en chillesøndag, mens noen andre dro på Melshornet, men kom dessverre ikke på toppen på grunn av dårlig vær :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.