UKA VÅR <3

jaujaujau, da var det vår tur til å blogge da, og hva skal vi da skrive om?
joda, her på Møre fhs skjer det stadig nye forandringer, denne uke var det klart
for koruke her på skolen, men for å synge i kor må man ha en dirigent og når saken var slik at denne såkalte dirigenten var syk så måtte lærere legge om på planene, og dermed ble overraskende nok trening satt på program samt litt info om how to survive outside!
På Mandag hadde vi først stikkball og litt «kosetrening« i gymsalen sammen med de to andre adventura klassene Sør Amerika og Afrika. Deretter fikk vi oss en saftig leksjon om skredfare med våre alles kjære Eirik Loftesnes, ett meget spennende og viktig foredrag.
Dagen etter, altså på tirsdag var det Joar`s tur til å banke litt kunnskap inn i skallene vår, og det kom ikke som noen bombe at Joar hadde valgt å snakke om ski. Han skulle besvare det store spørsmål: Hvordan preppe og vedlikeholde ski på best mulig måte? Noe han klarte med glans 😉
Etterfulgt av Mauritz`s velkjente og ikke minst jævlige hinderløype som tok knekken på alle sammen og som førte til at vi alle lå som døde fluer i gymsalen etterpå.
Onsdagen var det på`n igjen med nye runde i gymsalen og da hadde vi Pilates med vår kjære Afrika assistent Ingvild, og her var det mange som fikk tøyd og bøyd på seg selv noe som førte til en del naturelle gasser i luften. Etter en økt med pilates sto Tor Erik`s påkledningskurs for tur hvor vi lærte hva som er lurt og ikke lurt å ha på seg om med seg på tur. Etter det hadde vi langkjøring i sprutregn og sterk vind noe som var en forfriskende opplevelse.
På torsdag hadde vi en deilig økt med massasje. himmel på jord <3
Fredagen hadde vi vanlige valgfag og salat til lunsj Lørdagen var det seminar om midtøsten hvor vi fikk besøk av Oddvar Bjørge og så filmen Waltz with Bashir. Senere på kvelden hadde vi turnering i gymsalen.
Søndagen var hele skolen fylt med julestemning, med pepperkake baking i matsalen og julemusikk og julekalender på NRK i peisestova. koseliii <3

suss og klems, Vilde og Marianne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.