Uka 18 – Klatring!

Heisann hoppsann, velkommen til denne ukens blogg XD Denne uka har den store klatreuken, vi starta mandag med å klatre utendørs på gamle øvrefeltet, rett forbi Volda. Da ble Lottelise solbrent på ryggen fordi det var så bra vær og alle hadde det fett i sola. Vi hadde med oss Sindre Dimmen som er sertifisert klatreGangsta som lærte oss mye om både teknikk og sikkerhet ved uteklatring. Vi klatra i mange timer, og plutselig var klokka litt mer enn alle var forberedt på. Tor-Erik, Silje og Martine slo på stortromma og kjøpte pizza til oss til middag<3. Vi spiste på brygga i Volda og hadde Circle of Life til dessert :). Håkon prompa.

På tirsdag klatra vi også ute, denne gangen på kyrkjesteinen som er i ørsta, kun 10 minutter på sykkel fra skolen. Idag var vi uten Sindre, vi er så selvstendige (-: Det var veldig gøy å klatre ute disse to dagene, noe flere aldri hadde prøvd før #freesolo.

Onsdag var det 1. Mai og arbeidernes fridag. Derfor gjorde vi ikke en drit! neida. Siden det ikke var undervisning var vi rundt omkring i Sunnmøre på forskjellige eventyr. Noen var i klatrehallen, andre gikk fottur og noen trente i gymsalen #fitness #lifestyle #healthy.

På torsdag mimra vi litt fra starten av året og tenkte over hvor kort tid det er til vi er ferdig 🙁 #sad. Så spiste vi kake og skrev snille ting til hverandre <4.

På fredag var det splittelse i gruppen #drama, halve klassen starta i klatrehallen med Sindre for å bli enda mer apekatter, mens resten var i gymsalen og hadde leker, ballsport og aktiviteter med ASSistentene. Dette var en gøy dag med rart vær. Når alle var klare for sommeren har det plutselig begynt å dumpe snø i Sunnmøre igjen, så skisesongen er ikke ferdig helt enda :=).

På laurdag hadde animasjknsklassen filmfestival og seminar. Først viste de mange av filmene de har jobbet med i hele år etterfulgt av en presentasjon om japanturen de hadde før påsken. #påskepålaaven Det var kult. På kvelden var det swingkveeld, tøft. Det ble servert kagår, saltestenge og brus. Enkelte swingte seg til kl 01 på natta #hardcoredancebattlextreme.

Kjøp sykkelen min https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=145992864

Også var det søndag. Den store bloggedagen wææ. enjoi. xoxo Lottelise & Ako0n.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.