Tre uker igjen av skoleåret 16/17

Da er det snart bare to uker igjen av skoleåret og klassen har gjort mye moro sammen <3 Denne uken var vi på hele fire turer i løpet av fem dager på grunn av det nydelige sommerværet kombinert gode snømengder i høyden. På mandag gikk på på kalvedalsegga og på tirsdagen gikk vi i retning Blæja. Vi kom ikke helt på toppen den dagen fordi vinden blusset opp, men det var fortsatt en nydelig tur.

Onsdag var en form for hviledag. Da vi så på film om red bulls markedsføring. 

Torsdag gikk deler av klassen en tur til Melshornet, mens resten av klassen var i klatresiloen i Volda. Dette var en veldig fin dag, hvor toppturgjengen fikk overraskende fra føre. Noen mente til og med at dette var årets fineste topptur!

Fredagen ble brukt til å gå opp til fingeren (ved Standalshytta). Dette var en virkelig fin dag på ski, med hardt føre oppover og godt føre på vei ned. Vi var tidlig ute denne dagen og fikk de første sporene ned fra fingern. Nok en utrolig vellykket topptur. Senere på dagen tok også en håndfull elever en kveldstur opp til Vallahornet hvor turkos og hoppbygging sto i fokus. På toppen fikk vi 10 minutter, med solnedgang før vi satte fart ned mot skolen igjen.

Lørdagen startet friskt med filmseminar med animasjonsklassen hvor vi fikk se hva de hadde arbeidet med i år. Noen var også portvakter på Standalsrennet, som i bunn å grunn betydde å sitte i sola og nyte livet. På kvelden var det tid for elevkveld med Body and Mind. Temaet for utkledning var historiske personer, som førte til mange spenstige kostymer. 

Søndag dro hele 21 elever fra både ekstremsport, sør-amerika og body & mind på nok en topptur til Melshornet etter torsdagens suksess. Her gikk noen helt til toppen, mens andre lagde «mørecamp» med både sofafasiliteter og et relativt spenstig hopp. Stemningen var på topp!

Her er et galleri fra uken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.