Topptursveko

For en uke! Fantastiske dager i de høye topper på Sunnmørsalpene. Vi har vært så heldige å ha besteget Volda kommunes høyeste fjell under skyfri himmel, masse sol og jævlig mye vind. Dagen etter besteg vi det tredje største fjellet. Begge toppturene var majestetiske og noe helt annet enn det vi har vært borti før.

Vi kickstartet første dag etter vinterferien men en etterlengtet hyttetur, UTEN strøm og vatn. Da vi kom fram på hytta var det bare å få på seg skia/splitboardet, for første på programmet var Eidskyrkja 1482 moh. Dette var en sykt kul tur med masse sol, men også en del minus og vind. Vinden skapte en illusjon av et teppe av snø, det var utrolig gøy og lærerikt å gå topptur i så mye vær. Når vi kom tilbake på hytta var det selvfølgelig taco på menyen, vår favoritt, denne gangen med OST!!!!! (eller revet?). Null dekning resulterte i masse kortspill, kos og snakkis. Det ble en tidlig kveld for de fleste, noen gikk å la seg i hemsen, noen i hengekøyer, noen på sofaen og andre ute i igloen. 

Dagen etterpå dermed fikk vi en rolig tur oppover Sunndalsnipa 1396 moh i stekende sol og klar himmel. Til tross for at vi var litt reduserte dagen derpå (noe vi fikk konstantert etter en kort teknisk samling med Tor-Erik) kom vi til topps. Skal si vi ble tæne!

Etter urenslige netter på hytta uten både vann og strøm var vi på vei tilbake til folkehøyskolen i vår minibuss. Da har vi egentlig chilla maxx med våre valgfag. Noen av oss har til og med vært så heldige å få være med på valgfag topptur (nytt valgfag!) der de fikk oppleve enda en tur til en fin topp (Grøthornet 1040 moh). Utsikten var amazzing slash hjerteøyne. Se på bildene da vel!

På torsdag fikk vi mini-introkurs til sliping av stålkanter fra våre elskbare assistenter <3. Dette var et ukjent tema for mange, ikke så rart ettersom majoriteten i klassen har bare hørt om ski-service. 

 

Helgen ble brukt på enda flere uteaktiviteter. Noen dro på hardcore buldring i buldrehallen i Ålesund mens andre dro på topptur til Vallahornet (!!) eller Hestehornet (!!). God dag, mitt navn er Horn, men det kan du bare blåse i. Vet du hvorfor kua har horn? Fordi det ville sett dumt ut med rundstykker. Skulle trodd vi bare hadde horn her i Sunnmørsalpene…?

In and out,

Vanessa og Petter <3

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.