Topptur, pudder og god stemmning!

Uka startet med kreativ dans i regi av to av de fire høyskolestudentene fra Sogndal, som skulle være med oss i to uker framover. Det var veldig gøy med ny energi fra studentene som gav oss i oppgave å lage en dans i løpet av 20 min. Etterpå ble det en kjapp opplæring av swing fra studenten Håkon. Håkon og Susanne ledet denne økta, og hadde tidligere gått i ektremsportklassen for to år siden. 

Dagen etter satt vi oss i minibussen og kjørte til Blæja i Sogn og Fjordane ca. en time unna Møre Fhs. Vi hadde et fantastisk vær, med strålende sol og ikke alt for mye vind selv i høyden. Studentene var overassket over både tempoet og den gode stemmningen i klassen :)) Etter å ha nådd toppen av Blæja med en helt nydelig utsikt med fjord og fjell i strålende sol kunne vi kjøre nedover i deilig pudder. Samtlige av klassen var rimelig gira på vei nedover fjellet, det var hittil noe av det beste føre vi hadde hatt. 

På onsdagen dro vi tilbake til bassenget i Volda for å kjøre litt trening i elvepaddling. Fokus for økta var å lære støttetak og kameratreddning, i tilegg hadde litt trening på backflip og diverse fra stupetårnet. 

Dagen på Torsdag var ledet av de to andre studentende fra Sogndal, Lene og Marte. Da startet økta med en type «mesternes mester» konkurranse, hvor vi hadde tre lag som konkurerte i miming, mattesnuing, idealtid  og heiarop. Der gikk laget «Testosteron» av med seiern. Etter en relativt rolig start på økta var det klart for Atles Herretrimm også for jenter. Dette var en hard styrkeøkt i tre intervaller med forskjellige øvelser hvergang. Noen likte dette bedre enn andre: «Min favoritt aktivitet er barmarkstrening :)» – Helene Sandberg . Etter middag var det klubben som et par av x-sporterne har meldt seg på og tema for denne klubben var karneval. Noen dro denne litt lengre enn andre. 

De fleste i klassen har som sagt topptur som valfag og de fleste gikk sammen med Tor-Erik opp på Kvitegga. Vi brukte ca.tre timer til toppen på 1454 m.o.h , vi hadde ikke like fint vær som på Blæja, men snøen var helt perfekt og utsikten over geriangerfjorden var ikke noe å klage på. Resten av de med valgfag topptur gikk med Eirik opp til Kalvedalsegga. 

Lørdags seminaret i helga var ledet av Tor-Erik som hadde en presentasjon om hans årsstudium på Svalbar.

Søndagen ble brukt til å gjøre oss klare for fire dager på strandafjellet.

– Kristina & Håkon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.