Tilbake i Noreg

Heluuu.

Kordan gjenger det her?

Nå er vi på plass i Ørsta igjen etter en måned på utenlandstur. Skolestart for oss etter Tyrkia var Lørdag 2. november, og vi begynte rett på seminar og elevkveld. Elevrådet, med bistand fra frivillige, hadde snekra sammen en veldig bra elevkveld med tema Halloween. Høy kostymefaktor, og hyl i spøkelseshuset er noen av stikkordene fra kvelden.

Nå som vinteren begynner å nærme seg så har vi gått inn i en periode hvor det blir en del grunntrening for å komme i form til topptursesongen begynner. Skolen har også hatt besøk av en kinesisk kampsportmester, An. Han hadde tre timer med klassen, hvor vi lærte å fekte med lange trekjepper. Her er noen bilder av kjeppfektende ekstremsportere:

 

Vi fikk også bryne oss på noen timer med hinderløype, trampetthopping, klatring, og diverse koordinasjonsøvelser.

På fredag var det duket for quiz. Noe som har blitt en slager på Møre FHS.

Fredagsquiz har blitt en fast innslag på Møre FHS
Fredagsquiz har blitt en fast innslag på Møre FHS

 

Lørdag bestod av et helseseminar i regi av Christian som fortalte litt om trening, kosthold, og glede generelt. Seminaret ble etterfulgt av en turneringskveld stelt i stand av Eirik, og Tor-Erik, hvor elevene ble testet i ulike disipliner som ninja, stein saks papir, spaghettikasting, støvelkasting, rosinspytting m.m. Det ble kåret skolemestere i de ulike disiplinene, og den som var gjennomsnittlig best i alle disiplinene.

 

2013-11-09 21.30.41

Vi var en gjeng som gikk opp i gapahuken oppe i Skåla for å sove der. Der ble vi etterhvert møtt med snø som kom dalene med god tetthet mellom korna. Vinteren nærmer seg med stormskritt, og vi krysser fingrene for at snøen blir liggende.

Noen av oss dro opp til Standaleidet på søndag for å se på resultatet av nattens snøfall. Der ble vi møtt med 10cm nysnø på selve eidet, og sannsynligvis en del mer i høyden. Undertegnede fikk sin første skitur, på en litt grusdekket vei, med Ole sine mini-parkski.

Snøen begynner å legge seg opp mot Fingeren
Snøen begynner å legge seg opp mot Fingeren
Årets første skitur
Årets første skitur

 

Potta bilen til Ole hang ikke helt med i svingene
Potta bilen til Ole hang ikke helt med i svingene
Gettoløsningen måtte til
Gettoløsningen måtte til

Det var alt for denne gangen. Stayed tuned.

Osman

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.