Surfing på Stadt

Hei på dere

Bilete

Vi har hatt en tur til Hoddevik på Stadt og surfet. Vi dro avsted fra Ørsta på mandag formidag. Etter en koselig kjøretur havnet vi på Lapoint, som besto av en gjeng med truseløse surfere. Vi begynte rett på med en kort surfeteoritime før vi heiv oss utti. Første problemet i vannet var vell å komme seg utover mot en del store bølger i fjeshøyde. Ett annet problem var att vi ofte ble skyllt rundt som i en vaskemaskin. Men da vi osider fikk det till, føltest det svært tillfrestilende å flyte på bølgene i full fart. Etterpå var det godt med køttboller, så gjore vi ikke mer den dagen.

Vi tok bølgen..!

På Tirsdagen ble vi vekket ugudelig tidlig, men det viste seg å være sånn passe stusselig med bølger i Hoddevika. Vi fikk til noen få surf men gikk fort lei så vi tok en kjøretur til Norges vestligste punkt, Vestkapp. Der kunne man se sundmørealpene på en stilig avstand.

 

Bilete

Etter på dro vi til Ervika, der vi gikk en liten tur til en kjempehøy fjelltopp. Superslitsomt. Jeg trodde jeg skulle dø av utmattelse. På toppen var det et hulesystem fra 2. verdenskrig, som vi kunne løpe inni og gjennom. Jeg så livet passere i revy da jeg nesten stanget i huletaket i fart, men kom fra det uten varige mén.

Bilete

Etter et hyggelig møte med lokale geiter var det på tide å dra tilbake til hippiecampen vår, da det var høy andel av tissetrengte medlemmer i klassen. Kvelden ble brukt til skating, longboard, slakk line og påfylling av kalorier for å være klar til neste kraftanstrengelse.

Onsdag hadde vi en rolig start på dagen for å sjekke forholdene. Vi tok en ny sørfeøkt i noen ikke så imponerende bølger og holdt på til det var tid for en matbit. Folk slappet av, noen sovnet på sofaen eller tok en ny longboardøkt i noen timer, mens de kuleste, som meg, surfet videre helt til kvelden falt på. Meg og Torjus måtte pisse, og gadd ikke vrenge på åss drakta igjenn, så vi surfet i bar overkropp. Sykt digg!!

men nå gidder jeg ikke skrive mer..

Venlig oppdatering fra Sigurd og litt Ida Johanne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.