Sunnmøre rundt!

Hei alle ekstremt interesserte!

Vi skal informere ekstremt mye om hva som skjedde på x.sport forrige uke. Da var det linjeuke, og vi sykla Sunnmøre rundt. Det var null stress ettersom alle er i ekstremt god form. Så ekstreme som vi er, har vi sykla mange mil i løpet av disse fire dagene og har sett og gjort mye artig.

Her er Staurhild sammen med (fra venstre) Torjus og Sigurd. Hun er vår ekstreme hest og maskot og skal være med på alle turer og aktiviteter i hele år.

Turen startet tirsdag formiddag da gjengen, 19 ekstreme elever + assistent Ida Johanne + Tor-Erik, la ut på første ekstreme klassetur. Det var ekstremt topp stemning. Første natt skulle tilbringes på et sportskapell, og på veien dit sykla vi på en ekstrem vei som var avstengt pga. steinras. Vi var innom en klatrevegg hvor alle fikk prøvd klatreferdighetene litt. Det var ekstremt gøy. Disse første kilometerne hadde vi også den første sola på mange dager. Det viste seg også å bli den siste på resten av turen, men regn er ekstremt da.

Her er (fra venstre) ekstreme Nicoline, ekstreme Ingvild og ekstreme Sara i fult klatreutstyr. Vi synes det kler dem!
Og her er ekstreme Sofie som tørker joggesko ved peisen på sportskapellet.

Etter en natt i Guds ekstreme hus fortsatte sykkelturen i nedoverbakke til Sæbø hvor vi ferga over fjorden, for så å sykle til Urke. Her skulle vi telte og kose oss ekstremt i regnet. Folket fiska, grilla ekstreme marshmallows og lekte ninja for å holde varmen. Telt og lavvo var koselig og ekstremt intimt, men det var bare bra, for målet for turen var å skape bedre gruppedynamikk og nye sosiale relasjoner.

Alle ble ekstremt glade da Tor-Erik vekket oss en time tidligere en avtalt. Her ser dere hvorfor.

Neste dag bar det videre til Øye hvor vi skulle sove i et ekstremt koselig ungdomshus og gå opp halve ekstreme Slogen. Nok en gang var det en fordel å være i ekstremt god form. Gjengen løp oppover i en ekstrem fart.

Det var ekstremt bratt!

Da vi kom ned igjen fikk vi, heldige som vi er, lov til å komme inn i hotell Union. Der fikk vi ekstremt god kakao med ekstremt hjemmelaga krem, og vi fikk lov til å ta en titt på rommene som har fått navn etter de ekstremt kjente menneskene som har bodd der.

På tur snakket og vinket vi til mange sunnmøringer. Vi møtte blant annet en mann som hadde flytta til Sunnmøre etter å ha funnet sin ekstremt store kjærleik på møre folkehøgskule og moren til Birgitte som vant 71 grader nord i 2011.

Ida Johanne, Staurhild og moren til Birgitte. De er alle ekstreme.

Til slutt, siden det er ekstremt viktig å ta lærdom av sine erfaringer, tar vi med en liste over det vi har lært. Telting bør unngås i regnvær spesielt på Sunnmøre, det er slitsomt å gå på Slogen, brune kuer gir helmelk og sorte gir lettmelk, meksikanskgryte bør ikke mekkes på stormkjøkken ettersom det tar tid og kors fungerer godt som tørkestativ.

Nå er vi ekstremt ferdig med dette blogginnlegget, og

husk at: du kan også være ekstrem!

Klem Tuva, Markus, Daniel og Elise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Sunnmøre rundt!”