Sunndalsnipa, Strandafjellet og Fjorårstreff!

HEIIIIIA BLOGGEN

Mandag morgen sto vi opp trøtte, men også gira. Etter at vi kasta i oss frokost og pakka lunsj, dro vi en kjapp tur innom morgensamling før vi slengte oss i buss og caravelle. Bilturen tok 45min cirkus. etter vi kom fram kastet vi alt utsyr inn i en liten hytte ment for 10 og begynte å bygge et «le-område». Vi ble ferdig og spiste lunsj, før vi igjen bega oss ut på nye eventyr. Etter en felles planlegging dro vi opp på en mini-topptur på nabofjellet opp til et enslig tre. Føre var sånn passe, med hard overflate og myk slush under. Alle kom seg helskinnet gjennom turen, med både hopp og fall. Etter vi kom tilbake til hytta ble det utdelt nye oppgaver: lage tacos, hente vann og varme opp hytta. Etter at noen modige sjeler hadde hentet vann i den beryktede elven like nedenfor hytta ble det raskt mat som alle nøt godt av. senere på kvelden var det tid for bålkos! vi grillet pølser og marsmallows i «le-borgen». etter mange gode pølser, som hallvard også delte med Jøtul, gikk folk på egne eventyr for å finne et sted å sove. De aller fleste sov ute på forskjellige kreative måter, mens noen valgte å ofre alt for komforten og la seg inne.

 

Tirsdag samlet alle seg tidlig om morgenen inn i hytta for frokost før vi la ut på topptur til Sunndalsnipa. Det var en bra tur med skyfri himmel og strålende sol. Alle koste seg på tur, men Ask hadde «kuk i kål`n» med trugene sine». Til slutt kom vi oss opp til toppen med god utsikt. Forholdene varierte veldig på høydemeterne, men alle koste seg gløgg og kom helskinnet ned. Vi pakket ut av hytta og dro hjemover.

 

Onsdag var det på tide å dra til Strandafjellet med Søramerika og tenkte at dette ville gå knirkefritt. Etter morgensamling var alle klare til å dra utenom minibussen som ikke ville starte. Da ble vi nødt til å ta privatbilene i bruk. De som kjørte privatbilene var Hallvard, Ask, Tor-Erik og resten av gjengen satt på med carravellen. Sør-Amerikaklassen tok den andre minibussen og alle kom seg frem til bakken med godt humør og klare for en fin dag i skitrekket. Dagen ble vellykket og alle var fornøyde med det fine været som var gjennom hele dagen. Etter lunsj fikk Bastian kjenne litt på hvordan det er å være #Jotulthedog, men etter dagens preken fra «strenge Tor-Erik» var gliset på plass igjen. Det var bare 2 skitrekk som var åpne, men mot slutten av dagen åpnet den øverste heisen så de fleste fra x-klassa fikk tatt seg en tur i deilig pudder, men gleden ble fort slukket på grunn av tekniske feil med anlegget. Som de rebellene vi er i x-klassa så var det noen som klarte å få vaieren i heisen til å spore av så hele det øverste trekket stengte og noen litt skuffet elever måtte vende snuten ned mot bunnen av skitrekket igjen. Klokka nærmet seg 14:00 og vi fikk beskjed om at vi måtte komme oss til minibussen, privatbilene og carravellen igjen for å dra oss hjem til middag. På vei hjemover var det en smart gutt som heter Ask som hadde glemt førerkortet sitt hjemme og hadde en defekt baklykt. På grunn av dette ble han stoppet av politiet, fikk tilsnakk og en saftig bot på 2000kr. Han fikk også beskjed om at dette måtte fikses innen 2 uker, noe han enda ikke har ofret en tanke til den dag idag.

 

Torsdagen kom fort og det var tid for aktiviteter i gymsalen og klatring i siloen. I gymsalen var det diskotikken, stickball, hjørnefotball, kanonball osv osv osv. Ikke alle var like begeistret for dette, men humøret steg fort når konkurranseinnstinktet til x-klassa kom på plass! Klartingen var også vellykket.

 

Fredag var det tid for fellestur til Bondalseidet skisenter der både årets og fjorårselevene fikk kose seg. Det var hardt i bakken, men været var igjen på topp med strålende sol store deler av dagen og det ble servert tomatsuppe til lunsj. Noen av de ekstreme ekstremsporterene prøvde seg også på snowblades, men det var ikke like imponerende å se på som de kanskje trodde selv. Føret utenfor løypene var veldig bra, men et deilig lag med nysnø over en god og solid såle. Senere på kvelden var det snakking og kos med fjorårselevene og dagen var raskt over.

 

På lørdag ble store deler av dagen brukt til forberedelser for en vidunderlig kveld. Det var tid for en felles middag med stil. Vi fikk beskjed om å ta på oss noe annet enn folkehøyskoleuniformen (joggeklær) og møte opp med godt humør. Middagen var over og det var tid for underholdning i gymsalen. Her var det musikk, dans, videoer fra de forskjellige linjene og en sinnsyyykt bra acapellafremføring av oss. Noe som heller ikke var overraskende var at vi KNUSTE fjorårselevene i vollyball. De hadde skrytt på seg seieren på forhånd og var så høye på seg selv, men der tok de feil. Etter underholdningen var det trekning av hvem som hadde vunnet Instagram-konkurransen, noe som tydelig var rigget. Premien var 1000kr til førsteplass, 500kr til 2 plass. Etter underholdning var det tid for kveldsmat (kake, sveler og brød, nam nam nam!). Ca$hy og vegz, the quizmazterz tok kvelden til nye høyder og smelte opp den beste quizen ever lizzm! Det var god underholdning og en perfekt slutt på dagen. Vi har også fått ny rar hårløs vikar som utgir seg for å være Tor-Erik. PS. Hvor er Tor-Erik og hans berømte vikingskjegg????

 

Søndag = CHILL!

Høggs and kisses Ask & Hallvard

Lager leborg
Lager leborg
Finpussing av leborg
Finpussing av leborg
Sindre og Tor-Erik spiller kort
Sindre og Tor-Erik spiller kort
God stemning med stearinlys, kortspill og psykolog
God stemning med stearinlys, kortspill og psykolog
Elleville sove steder #X-sleep
Elleville sove steder #X-sleep
På vei opp Sundalssnipa
På vei opp Sunndalsnipa
Nesten toppen, gladkristen stemmning
Nesten toppen, gladkristen stemmning
Godt føre og god stemning
Godt føre og god stemning
Shout out #Jotulthedog
Shout out #Jotulthedog
Toppen av Sunndalssnipa med god utsikt
Toppen av Sunndalsnipa med god utsikt

 

 

 

 

 

12736817_10207747362899018_1562577045_o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.