Stressfull uke

Hei bloggen!

Denne uken har ekstremsportklassen fått prøve seg i kickboxing. Instruktør Christian lærte klassen ulike teknikker innenfor både spark og slag på mandagen. Tirsdag gikk klassen i to grupper der den ene gruppen hadde personlig trening med Christian, mens den andre gruppen var med Joar og lekte seg i hinderløypen han hadde rigget til i skogen.

Ingrid

Etter lunsj hadde klassen en klasseturnering i kickboxing. Det var én turnering for guttene og én for jentene. Kampene var 2×3 minutter lange og man fikk kjørt seg godt i ringen. Dommer Christian gav poeng for slag og spark i mage- og hodeområde. Etter mange spark og slag og utallige advarsler stod det i finalen mellom Gjøril og Vilde for jentene, og mellom Anders og Amil for guttene.

Finalen for jentene var ekstremt jevn, og det gav publikum stor underholdningsverdi. Vinneren av jentene ble til slutt Gjøril, som vant med 1 poeng over Vilde.

For guttene var det andre boller. Slag og spark ble delt ut med stor aggressivitet og kampen måtte avbrytes før den egentlig var slutt, grunnet for stort engasjement til kampen og et litt for stort vinnerinstinkt fra begge parter. Finalen for gutter endte altså opp uavgjort.

Onsdag inviterte Christian klassen til en avslappet time med massasje. Etter all aktiviteten vi hadde hatt de siste dagene mente han vi fortjente en rolig dag på massasjebenken.

Torsdag kveld fikk skolen besøk av den kjente engelske pianisten Robbin Colvill på sin årlige konsert på skolen. Vi fikk høre kjente verk av komponister som Beethoven og Grieg. Konserten var svært vellykket og pianisten fikk stående applaus fra skolen. Mange av elevene kjøpte hans egenkomponerte CD.
Robin

 

Lørdag morgen fikk skolen besøk av journalist og forfatter Irina Lee. Seminaret handlet om shopping og hvordan hun hadde klart å la være å handle på et helt år. Elevene fikk diskutere både fordeler og ulemper av kapitalismen. Vi fant også ut om vi var «shopoholiker» gjennom testen hun tok på oss. Vi fant ut at det var enkelte elever som var i faresonen.

Shoppingfri

 

 

Store deler av uken gikk også med til å øve til elevkvelden som klassen skulle ha på lørdag. Klassen bestemte at temaet for elevkvelden skulle være «tilbake til ungdomskolen». De andre klassene på huset ble tildelt roller som fjortiser,emoer, sportsfreaker og nerder.
Etter mange generalprøver og mye frustrasjon tok ekstremsportklassen elevkvelden med storm og holdt en strålende forestilling til stor jubel for publikum 🙂 .
Forestillingen inneholdt både sang, dans, filmer, konkurranser og sketsjer.
Alt i alt var det en innholdsrik uke og vi har vert gjennom mye!

Fjortiser

– Oda og Andreas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.