Strandafjellet uke 11

God dag bloggen. Denne uka skulle vi på Strandafjellet med nesten hele skolen, WOHO. Dette krevde litt planlegging så mandagen gikk til forberedelser av turen med blant annet fordeling av hytter, mathandling og litt regler. Generelt en lang dag med lite aktivitet og mye info ;(

Tirsdag morgen dro vi til Strandafjellet før frokost, noe som innebærte spising av matpakker på bussen. Viktig å være med på første heisen 🙂 Vi startet med å kjøre i litt mindre grupper, før vi senere på dagen fikk litt mer frihet til shredde de spotsa vi ville. Føret var ikke helt på topp, men da kunne det bare bli bedre. Selv om det ikke var helt optimalt hadde vi det fortsatt driiitfett!!! På kvelden var klassen fordelt på 3 hytter sammen med Peruklassen, og spiste før de mindre hyttene samlet seg og lagde sjuk stemning! Hellet var med oss og det begynte å snø på kvelden, noe som ladet opp til en bra morgendag.  

Onsdag morgen våknet vi opp til nysnø men dårlig vær 🙁 Det blåste og var dårlig sikt, så vi var redde for at skitrekket var stengt, men det viste seg å bli bedre. Det var dritbra snø og vi fikk kjenne på syrefesten, men koste oss masse. I løpet av dagen poppa det opp mye nyheter om Corona-viruset noe som naturligvis resulterte i mye snakk om dette. Senere på dagen fikk vi den dårlige nyheten om at Bjorli var avlyst. På kvelden samlet alle seg i den store hytta, hvor noen trøstespiste litt brownies. Det var en annerledes stemning i leiren den kvelden. 

Torsdag morgen våkna vi opp til litt stengte heiser pga vind og dårlig sikt, men var fortsatt god snø. Eggatrekket åpna utover dagen, så vi kjørte selvfølgelig bort snøen på hele fjellsiden. En liten gjeng fikk kjøre med Tor-Erik, og vi fikk testet ut nye løyper vi ikke hadde kjørt før. Vi klarte å holde denne løypen bra for oss selv, og fikk derfor alltid god snø. I løpet av dagen kom det flere rykter om at skolen kanskje måtte stenge ned, og dette satte naturligvis en demper for den ellers gode stemningen. Etter en lang dag i bakken, samlet vi alle oss på den store hytta hvor Tor-Erik hadde dårlige nyheter til oss. Vi fikk beskjed om at vi måtte pakke sakene våre fordi vi skulle hjem senere på kvelden. Skolen var stengt.. 🙁 Det ble felt noen tårer, men vi tok oss sammen og fikk rydda oss ut av hyttene overraskende kjapt. Da vi var tilbake på skolen i 23-tiden fikk vi servert litt kveldsmat før det ble nattvolleyball i gymsalen i noen solide timer. Det var en rar stemning, men allikevel veldig koselig fordi nesten hele skolen var samlet i gymsalen. 

Fredagen var dagen de fleste dro hjem, og det var naturligvis mye triste ansikter. Vi var usikre på om vi noen kunne komme tilbake, og det var derfor veldig vanskelig å si hade til folk. 

Vi får håper og tror at vi sees etter påske for nye eventyr<3333

Xoxo Benedicte and Eivind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.