Pudderalarm!

Long time no see. Dessverre har jeg, i følge av mine medelever, vært litt for sløv til å få ut dette innlegget. Jeg velger å skylde på alle andre enn meg seg.

Etter en litt laber vinter her på Sunnmøre gleda alle seg til å vende snuten mot Strandafjellet. Mandagsmorgen kasta vi oss inn i bussene sammen med Egypt-elevene, klare for 4 dager i norges beste frikjøringsanlegg. I bakken ventet det hardt føre og flatt lys, noe som førte til utkjøringer, og en og annen skade. Etter lunsj ble vi delt inn i grupper og hadde nivådifferensiert teknikktrening. En sliten og litt skuffet gjeng trakk seg tilbake til hyttene og ladet opp til morgendagen. Skulle aldri vinteren komme til Sunnmøre?

Det gjorde den så sannelig. Tirsdags morgen braste Joar inn i hytta. «Pudderalarm! Pudderalarm! Alle opp og stå. Møtes nederst i bakken 09.57.» Søvnige elever spratt opp av senga og trakk for gardinene. I løpet av natta hadde det kommet 40cm med nysnø. Vi kasta oss rundt og kom oss ut av hytta. Hele dagen ble brukt til frikjøring. Denne snøen var det i hvert fall ikke noe å klage på. Pudderet var kommet til Sunnmøre. Det strømmet til med folk utover dagen som ville leke seg i løssnøen.

Onsdag og torsdag ble hovedsakelig brukt til frikjøring. Noen prøvde seg på telemark og snowboard for å gi sine slitne bein litt etterlengtet avkobling. Fornøyde elever vendte snuten tilbake til Ørsta.

PS: Det kommer videoblogg snart. Mr. Stomlien må bare finne videoklippene sine

stranda-1
Hytteidyll. Fotograf Mauritz Solberg
IMG_20130312_200518
Kan ikke klage på utsikten
2013-03-12 15.35.38-2
Eirik i kjent stil
Fine snøforhold
Fine snøforhold

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.