Stranda, elevkveld og mye morro

Uke 11, 13-19 mars

Mandag – Strandafjellet med Sør-Amerikaklassen. #pærra

Vi tok vi turen opp til Strandfjellet med Sør-Amerikaklassen i håp om gode snøforhold. Denne mandagen var det kun ett trekk som var åpent, noe som vil si at det kun var en bakke vi kunne kjøre på. Alle prøvde å gjøre det beste ut av de mulighetene vi hadde. Til tross for noe skuffende forhold i bakken, var 13.mars dagen som duket for Paradise premiere, noe som alle hadde gledet seg til i lang tid. Godteri og brus ble kjøpt inn, og elevene flokket seg rundt tv-en som en gjeng pingviner i snøstorm.    

Tirsdag – Bakken var stengt. Møbelmuseum i Sykkylven.

Strandafjellet var nok en gang stengt, dermed kom Tor-Erik og Eirik opp med en plan om at vi skulle ta turen til et Møbelmuseum i Sykkylven. Der fikk vi et lite innblikk på hvordan den første stolen ble laget og hvordan stolene har utviklet seg siden. Vi ble også introdusert for den norske dyreverdenen, alt fra fuglearter, til råvdyr var å se utstoppet i museet. Senere på kvelden så var det quizkveld med praksisstudentene fra Høyskolen i Sogndal, etterfulgt av en ny episode Paradise Hotel. 

   

Onsdag -Bakken var fortsatt stengt. Skilek i stedet. 

Vi våknet til en stormfull dag. Strandafjellet skisenter hadde meldt om at vinden var for sterk til å kunne holde åpent denne dagen. For å gjøre opp for skuffelsen kom de fire praksisstudentene med et forsalg om en dag fylt med leker og morsomme aktiviteter. Her skulle vi bygge en hoppbakke, parallellslalåm med et velodrom på slutten, bein opp og ned, «big jump», med mer. På kvelden var det enda en ny episode Paradise. 

Torsdag – Topptur & hjemreise.

Trekket var nok en gang stengt, derfor gikk vi heller en topptur opp trekket. Vi startet morgendagen med utvask av hytta og sekkene var pakket ferdig, klare til avreise. På toppturen denne dagen skulle vi lære hvordan vi kunne lage ly for vær og vind. Dagen startet vindstille og solfylt. Etter lunsj så blåste det ekstremt mye, piskende regn i ansiktet og grått vær. Ingen hadde preppet ski på noen dager, så det var flere som trodde at de hadde glemt å ta av seg fellene på vei ned, med tanke på at det lugget så utrolig mye under skia. 

Fredag  – Valgfag & premiere på «Skjønnheten og Udyret». 

Grunnet dårlig vær så gikk ikke toppturvalgfag på noe topptur. Det ble heller klatring på den ene gruppa og styrketrening for de andre. På kvelden var det stort oppmøte på premieren av Disney-klassikeren «Beauty and the Beast».

 

Lørdag – Seminar & elevkveld. «Pudderalarm» på stranda

Body and Mind skulle ha seminar om deres studietur til Asia. Under seminaret så var det varslet om pudderalarm på Strandafjellet, så det var ikke uten grunn at klassen sendte lengtende blikk ut av vinduet. Etter endt seminar, var det 2.etg på internatet som skulle stelle i stand til underholdning i gymsalen samme kveld. Det var nemlig duket for elevkveld, med temaet «Verdens beste gang»!    

Søndag – Rolig fridag.

Denne søndagen var som søndager flest, noen dro på topptur, denne gangen til Melshornet, mens andre tok det rolig på skolen. 

Takk for oss, to fire Roger over og ut!

– Jonas og Caroline 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.