Startup på ekstremsportklassen 2021

Hei og hopp, nå er vi i gang med et nytt og spennende år. De første ukene har handlet om å bli kjent og kose seg med sykkel, skating og toppturer. Første uken var det en 2-dagers overnattingstur i perlen av sunnmørsalpene, Slogen ++. Turen var herlig med sauna, burger i Trandal og overnatting både på Patchellhytten og i hengekøye. Andre uken litt sykdom, men gruppen fikk lekt seg på skateboard og sykkelstier.

Linjeuke- uke 3

Mandag: Mandag var stistykkeling og teknikkterping på pumptrack. Her ble det lette knall og fall, samtidig som mye mestringsfølelse og store smil 😀 Matpakkelusnj i skogen og godt å ha alle md i gruppen igjen etter sykdom.

Tirsdag: Via Farrata i Loen! Her var super heldige med været og stemningen i gruppen. Turen opp var morsom og gøy måte å få klatret litt i de flotte fjellene rundt oss. Etter vi kom oss ned fra fjellet ventet deilige wraps på oss, dette inntraff for en sulten gjeng. Perfekt dag i solen.

Onsdag: dette ble en etappedag, med både sykling og topptur. Vi syklet frem til Standal turisthytte. Her ble det lunsj før vi satte til fots mot toppen. Nok en dag med sol, god stemning og gode mengder med slite ben. Utsikten var verdt motbakkene på slutten. Deilig å få en etterlengtet hviledag på torsdag, der vi fikk sett film og ladet opp til alt det morsomme som skal skje på stisykling når vi kommer oss til Trysil. Her ble det også fargefest på himmelen senere på dagen.

fredag: På fredag var det en ny tur som denne gangen gikk til Kjerringa. Dette ble en roligere tur en de andre dagene og folk koste seg veldig. Dette ble en bra avslutning på en aktiv uke ute i naturen.

Strålende start på en fantastisk år<33333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Startup på ekstremsportklassen 2021”