Spenningsuka

Siste uka før påske skulle vi tilbringe på Bjorli sammen med Egyptklassen. Dette ble en uke fylt med mye glede og morro, snø og ski. Vi skulle være instruktører på Spenningsuka, noe som er et tilbud for mennesker med funksjonhemninger i alle aldre. Her kan man få mange nye opplevelser og ha det gøy.

Vi ble delt inn i grupper, slik at vi ble 2-3 instruktører som skulle ledsage en gruppe med deltagere rundt til de forskjellige postene. På postene kunne de prøve ut blandt annet hundekjøring, klatring, alpint, langrenn og snørafting. Vår oppgave denne uken var å vise vei, motivere og finne muligheter. Vi kunne også få prøve ut noen av aktivitetene, og det var nok minst like morsomt for oss som for deltagerne 🙂

 

Bilde
Beste alpinteamet på Bjorli! Arild og Sofie er klare for Bjorli Open!

På kvelden vartet vi opp med underholdning og lek, før vi danset. Siste dagen ble det arrangert noe som blir kalt Bjorli Open. Da starter vi dagen med snødisco, og fortsetter med konkurranser i aking, langrenn og alpint. Hele uken har vært fylt med mye latter og glede, og alle som var der koste seg masse.

 

Bilde
Akå og meg sammen med Christoffer på kveldsunderholdningen

xoxo, Johanne

beklager sent innlegg, men velger å skylde på forrige blogger, Åsmund. Kan tross alt ikke tulle med rekkefølgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.