Solen har kommet for å bli 09.-15.03

Mandag

Etter lang venting på Lærerne som måtte bli ferdig med et møte, dro vi til svømmehallen i Volda hvor vi holdt på med eskimorulle. De som allerede hadde klart eskimorullen et par ganger, utfordret seg selv med å bytte sider på rullen og/eller prøve å ta den uten en åre. Etter nesten en dag i bassenget var vi alle slitne og sultne og vendte fornøyde tilbake til skolen for mat, etter at flere hadde fått til eskimorullen.

Tirsdag

Vå kjære assistent, Nils, hadde laga ei tung og utfordrande hinderløype til oss før lunsj. Det var godt tempo på alle og då vi var ferdige var alle sveitte og raude. Det passa derfor godt med ei roleg skredøkt ute etter lunsj. Vi fekk vidare innføring i søking i skred og fekk prøve å søke i gruppe. Det regna, blåste og var kaldt, men vi hadde med oss Jøtul som betra streminga.

Onsdag

Før lunsj måtte vi ta fram syklene, som hadde stått i animasjons bygget gjennom vinteren. Det var mye knirking fra kjeder og flere dekk som måtte pumpes. Klassens sykkel eksperter og glade hjelpere, Nils og Øyvind, hjalp alle med å gjøre syklene sine klar for sesongen. Etter lunsj fikk vi sjansen til å dra til Bondalseide hvor vi enten kunne stå i trekket, eller ta turen helt opp til Verahalden som topptur.

20150311_141530[1]20150311_141450[1]

Torsdag

Planen for dagen var at vi skulle til Volda og informerast om spenningskurset, eit kurs for fysisk og psykisk utviklingshemma der dei får være med på ei rekke aktivitetar. Dei har moglegheit for å melde seg på alpint, hundekøyring, snørafting og mykje anna kjekt. Ekstremsportklassen skal være med som instruktørar og frivillige på spenningskurset som tek stad på Bjorli veka før påske. Alle gledar seg særs mykje til dette!

Ekstremsportgjengen skulle sykle til Volda, men la inn ein liten omveg rundt Berkeneset. Dette var første gong elevane sette seg på sykkelen etter ein lang vinter, så vi heldt eit roleg tempo og mange klaga på såre rumper.

20150312_093723[1]

Fredag

Vi hadde fått gladnyheten at vi skulle på topptur, så vi møtte pakket og klare opp til morgensamling. Turen gikk til Sandhornet, en lokal topp her i området. Selv med litt trøblete start på grunn av lite snø, ble det en utrolig fin tur med nydelig vær og litt våt snø. Alle storkoste seg og selv Lærer Mads lo som en liten unge mens han kjørte ned fra toppen.

20150313_110551[1]11063352_914579815228870_796435195_n (1)

Denne helga er det ikkje noko undervisning, så mange nyttar sjansen til å reise på diverse utflukter. Nokre tek turen til raudekrosshytta i Grøndalen og bruker hytta som basecamp for toppturar til fjella rundt, medan andre reiser til Stadt og surfar. Det er meldt strålande vær, så forholda ligg til rette for ei super helg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.