Sol, sol, SOL!

Da var vi endelig tilbake etter vinterferien og en ny uke har nok en gang passert. Sunnmøre har vist seg fra sin beste side, og vi har nyt rolige ettermiddager i solveggen hele uka. 

Da vår kjære lærer var syk etter en tur i pudderhimmelen i vinterferien, ble vi en del av Sør-Amerika klassen deler av denne uka. På tirsdag hadde vi først forskjellige leker og aktiviteter i gymsalen, og etter lunsj hadde rektor Martin volleyball undervisning med oss. Klassen trenger all treningen de kan få, for å si det sånn! På kvelden satte Martin i gang futsal i gymsalen, som samlet mange ivrige fotballspillere. 

På onsdag var vi igjen sammen med Sør-Amerika klassen. Vi gikk gjennom utstyr vi skal bruke på topptur dersom det kommer skred, som for eksempel skredsøker og søkestang. Etter teori i musikksalen tok gjengen skia på sekken og gikk opp mot Gapahuken. Her testet de skredsøkerne og prøvde å finne søkere som var gravd ned i snøen.

Assistent Mats hadde opplegg for gjengen på torsdag, og mente at vi måtte få testet formen «litt». Derfor satte han igang en «dødsmarsj» opp mot Gapahuken, der alle går på en linje, så må den bakerste løpe fram for å gå først i rekken. De fleste i klassen kan konstantere med at dette var en god og hard treningsøkt. På kvelden satte Birte igang ludo-turnering og vaffelsteking i peisestua etter kvelds. Her møtte mange opp for å spille, og konkurranseinstinktet var som vanlig høyt blant de fleste av oss. Her gikk også ukens blogger (Olaug) av med seieren, etter et tre timer langt Ludo-spill. Til noens (Åshild og Simons) misnøye. 

 

På fredag var det klart for valgfag. Her hadde de fleste av x-sporterne valgt Topptur. Denne gangen gikk turen til Vallahornet, og det var en fornøyd gjeng som kom ned fra turen i solsteika. «Helt prima!» sier Helene. 

På lørdag var det tid for å høre mer om Peru-turen til Sør-Amerika, de skulle ha seminar! Her fikk vi høre om klima, aktivitetene de gjorde der, smake mat og høre om personlige inntrykk fra turen. Det var spennende å høre om studieturen, og alle syntes at seminaret var vell gjennomført. 

På lørdagskvelden arrangerte animasjonsklassen elevkveld for resten av elevene. Her fikk vi oppfordring til å kle oss ut som animasjonselever, og fikk et innblikk i en animasjonselevs hverdag. Vi fikk prøve oss på forskjellige typer animasjon, tegnet og fikk se filmklipp som de hadde laget. Kvelden ble avsluttet med film og kos i peisestua. Vi syntes det var gøy å se hvordan animasjonsklassen arbeider, og selv får prøve oss på animasjon. 

 

Søndagen møtte oss nok en gang med strålende sol, og etter en god søndagfrokost dro flere av oss ut og bedrev forskjellige aktiviteter, for eksempel sykling, gåtur, nok en topptur til Vallahornet og tur i kano! Alt i alt en fin søndag! 

 

 

Snakkes neste uke, bloggææn! 

xoxo, toppblogger-Olaug <3<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.