Snøjakten fortsetter…

Denne uka har vært omtrent like hvit som forrige. Snøen har enda ikke slått seg ned her i Ørsta-området, og vi måtte ty til kunstsnø og minibuss for å bruke skiene våre. Vi har både fått stått i bakken på Bondalseidet og reist til Grøndalen på dagstur for vår første topptur sammen! Dette var nytt og spennende for de fleste av oss, spesielt for de med fjellski på beina. Det ble noen morsomme fall, men ikke noe alvorlig. Vi hadde nemlig fått beskjed på forhånd at det ikke var lov å brekke noe på denne turen. Og som de pliktoppfyllende elevene vi er, hører vi alltid på det læreren sier.

Her er noen bilder fra toppturen vår:

Bilete
Velfortjent matpause
Bilete
Bra vi har med oss et par erfarne fjellfolk
Bilete
På vei mot toppen
Bilete
Fornøyde etter å ha kommet seg helskinnet opp den bratte bakken
Bilete
Trangt og koselig i minibussen på vei hjem

Ingen skiuke er komplett uten afterski, som ble arrangert på skolen fredag kveld. Det ble skikkelig godstemning i peisestua med musikk, fyr i peisen, glade mennesker og noe godt i koppen (kakao) 🙂

Bilete
AFTERSKIIII 😀
Bilete
Tipp-tommel-opp!

BileteBilete

På ukas lørdagsseminar fikk vi møte Torbjørn Urke, som er over gjennomsnittet interessert i stjernehimmelen. Han hadde med sitt eget stjernetelt (som vi fikk ligge inne i og se på «stjernene»), og delte ivrig sin kunnskap med oss. Den fineste stjernehimmelen så vi allikevel da noen av oss dro opp i skogen for å sove i lavvo over natta. Ingenting er så vakkert og mystifistisk som en stjerneklar nattehimmel på Sunnmøre!

Klemz, Ingvild 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.