Slutten på en magisk reise

26 Oktober – 30 Oktober

Det er veldig rart å tenke på hvor fort 1 måned i Tyrkia har gått. Men sånn er det vel, når du har det gøy så flyr tiden i fra deg. Den siste uka i Tyrkia gikk til sykling.

ketil billett downhill
Vi besøkte mange fine downhill stier i Kapadokya, blant annet Love Valley, Rose valley og Red. Det var en utfordrende men en veldig artig uke. Folk fikk testet litt grenser og kom nok litt ut av komfortsonen til tider. Det er ikke bare bare å sykle på en sti nedover som er på under en halvmeter og det går rett ned på en side. Men alle deltok, gjorde sitt beste så er veldig stolt av denne klassen for innsatsen de gjør!

Etter en uke i Kapadokya var det på tide å dra til siste stopp for turen, nemlig Istanbul. Klokken 05:00 den 28. var det det opp å stå, sjokkerende nok var det veldig lett å komme seg opp. Alle fikk i seg en god frokost så var det på tide å dra til flyplassen for å dra.
Første dagen i Istanbul gikk  til å besøke en del moskeer, å høre litt om historien rundt dem. Til slutt var det på tide å besøke det stedet de fleste hadde gledet seg til, nemlig Grand Bazar. 52 gater, med 4000 forskjellige butikker som selger det samme. Det var nok noen slitne elever som var klar for sengen etter å vært der, for det var en ganske stressende gata å gå igjennom. Og vi fikk bare se en liten del av det.

blue moske   gruppebile i moske

Det ble en god del shopping på de fleste på de to korte dagene vi var i Istanbul og når tiden var kommet for å dra hjem var det noen som slet med vekten.
Så Fredag den 30. Oktober var det tid for hjemreise og det var nok en del som gledet seg til å komme hjem til norsk jord. Få spist norsk mat igjen og tanken på og ikke bli vekt klokka 06:00 på morgenen av bønne ropet. Når vi ankom Gardemoen takket alle for en fin tur og dro hver sin vei.

Tusentakk for en fantastisk tur!

– Yvonne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.