Uke 11 – Ski, sol og stranda XD

Hei og hopp, velkommen til denne ukens blogginnlegg fra Xtrmklassen. Uken som har vært var vi en tur på stranda, ikke til beachen for å surfe, men til byen hvor de lager Grandiosa!

Først var det mandag, og som vanlig hadde vi valgfag før lunsj og fikk informasjon om strandafjellet etterpå. Sunniva hadde Treningslære, men brukte mesteparten av tida i benkpress. På tirsdagen tok vi endelig turen til Strandafjellet sammen med Peruklassen, Baliklassen og Body&Mind. Turen varte fra tirsdag til og med fredag og på disse fire dagene har vi virkelig fått mengdetrening på ski. Med litt enkel matte kan vi regne ut at de mest ivrige har vært 24 timer på ski! Noe som merkes på selvtilliten og teknikken på snø. #påtideåglidesplitboardet #bengbengbeng. I tillegg til MYE shredding på ski, ble det vartet opp til fotballkamp, skihopp og kortspill i de forskjellige hyttene. Vi hadde også mye god mat med taco, wrap, grøt, vafler og brownies på menyen. Hanne hadde skive med nugatti da vi andre hadde linsesuppe #noonion.  

På Strandafjellet har vi fått prøve alle forskjellige måter å kjøre på planker på. Fra å skjære på stålkantene ned gønnetrekket, til å leke i puddern ned grandiosarunnet og alperittløypa. Vi var utrolige heldige med både været og forholdene, hver dag var det helt supre forhold i de preppa løypene. Spesielt bra var det på starten av dagen da vi fikk legge de første sporene i pisten. Vi har også flydd inn eksklusive instruktører fra Høgskolen på Vestlandet som hadde den umulige oppgaven å gjøre oss enda grovere i bakken.

På torsdagsmorgen/natt var det noen ivrige sjeler som valgte å forlate den varme og gode sengen sin for en episk soloppgangstur. Trodde de. Det var oppmøte 05:00 med gondolene for en snau times gåtur til en topp for å ønske solen en god morgen. Dessverre for disse morgenfuglene ble de stoppet av tråkkemaskinen som hadde en dårlig morgen. Derfor var det ikke noe annet å gjøre enn å snu ned igjen. Man kunne hvertfall ta igjen litt tapt søvn da.
1-0 til syvsoverne.

Alle har kost seg masse disse dagene og fått utfordret seg i både løypa og i t-kroken. Gondolen synes de fleste var en artig sak, Hanne synes hvertfall det og tok seg like gjerne en tur ned gondolen også. På lørdagen var det Tore på sporet som hadde seminar om sitt opphold på Svalbard. Vi fikk høre masse om den vakre øyen i nord. Det ble blant annet skypesamtale med Toremanns gode venn Knut, her fikk vi stille spørsmål om alt vi lurte på. Vi fikk da høre om guttegruppen Vin og Vinyl og om da T-Dawg måtte stille i gudstjeneste og levere referat tilbake til gruppen.  

På søndag var folk spredt rundt på Sunnmøre, mens noen var på skolen og restituerte etter en lang uke. Noen var på grilltur, noen var på fjelltur og noen tok kjøreturen til Standal for å bygge hopp og vekke den tolv år gamle jibberen i seg igjen.

cof
dav
IMG_4205
IMG_2078
IMG_0882
IMG_0525
GPTempDownload (1)
GPTempDownload
DCIM100GOPROGOPR0279.JPG
previous arrow
next arrow

Peace&love Sunniva XD og Håkon B)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.