Uke 12: Shredder ski og naila brattkort

Heiia bloggen!

Mandag starta som vanlig med valgfag, før vi pakka alt av ski utstyr og dro til Standalseidet: hjertet av Sunnmørsalpene. Dette var første dag på ski med klassen der flere fikk testet og prøvd ut sitt nye utstyr. Her var det mye rart med for korte feller, for lange feller, støvler som ikke passa så det var bra vi hadde denne dagen. Det tok 40 min fra vi parkerte til alle var på skia. Vi øvde litt på forskjellige snumetoder som kickturn og V-A-H, som vi skal bruke når vi går topptur. Etter å ha tassa litt rundt på sletta med skia, så gikk vi et stykke opp i lia for å bare kjenne på det å gå, før Tor-Erik lærte oss det basice om snøprofil. Nå føler vi oss klare for skisesongen.

Tirsdag og Onsdag var det igjen klar for klatring og vi tok turen til Ørstahallen. Vi splitta opp klassen i to grupper der den ene fokuserte på brattkort og den andre på generell klatreteknikk. Vi var heldig som fikk med oss klatreinstruktør Jan Vidar som hjalp oss med litt tips og triks i veggen. I løpet av onsdag fikk hele klassen brattkort.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Torsdag dro vi til Ulsteinvik på musikal. Sunnmøre folkehøgskole hadde satt opp jungelboken i storsal som hele skolen fikk se. Det var imponerende hva de hadde fått til på ti dager med arbeid. Det var et høyt nivå med proff skuespill, musikk og kostymer. Etter det var den faste romvasken, hvor alle startet å pynte til jul. Birte kom rundt på romsjekk med godteri og sjokolade til alle som fikk godkjent.

Lørdag var det hip-hop seminar med Runar Gudnason. Her lærte vi mye om hip-hop kulturen og hvordan den kom til Norge. Vi lærte også hvordan man ble en ekte rapper og fikk prøve oss på å skrive egne tekster. På kvelden arrangerte assistentene pepperkakebaking for hele skolen. Det ble lagd flere kreative pepperkakehus til utstilling. Blant annet Ørsta rådhus, Eiffeltårnet og Mummitroll huset.

Søndag var det noen av oss som tok turen til Strandafjellet for å stå på ski. Vi var en gira gjeng som dro, og det ble jentetur+ Sondre. Vi fikk en nydelig tur med spektakulær utsikt utover Storfjorden og de flotte snødekte fjellene. Det var god stemning da vi fikk noen myke svinger på toppen, før snøen ble hardere og hardere jo lengre ned vi kom. Men veldig gøy å være på ski. Andre tok turen til Volda for å sykle på sti i Vassbotten med Bratt sykkelklubb. Det ble litt dugnad med flytting av kampesteiner, men mest sykling.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Xsport out!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.