Sjukeuke!!

På mandag etter valgfag fikk vi den fantastiske beskjeden om at vi endelig kunne bruke våtdraktene igjen! Vi skulle nemlig til vakre Hoddevika for å surfe fra tirsdag til onsdag. Derfor underviste mr. Bali (rektor Martin) i hvordan vi kan lese bølgevarsel. På kvelden var det kino, der hele skolen var invitert. «Kampen om fjordane» var dokumentarfilmen vi skulle se, med mulighet for å stille spørsmål og diskusjon etter filmen. Den ga mange inntrykk og var lærerik.   

Vi hoppet rett i bussen før morgensamling på tirsdag. Da bar det endelig til Hoddevika!! Vi skulle sov i huset til surfeskolen Stadsurfing. Et hus som har en helt unik stil og har en chill feeling. En stoka gjeng installerte seg i huset og hoppet i våtdraktene (eller ålet seg inn i de så fort en klarte). Bølgeforholdene var så som så. Det var en kamp å komme seg ut, men noen klarte å fange en bølge eller to. Etter ca. to timer i vika var det en blid, men sliten og kald gjeng som pressa seg inn i den ene fellesdusjen. Tacoen som var til middag ble slukt og resten av dagen gikk til enten å gå tur eller surfe. Kvelden ble utnyttet til det maksimale med mye chill og latter og ble toppet med at vi fikk et lite glimt av nordlys! Kath disket også opp med kake som besto av et lag kull i bunn #undervarme

Vi våknet dagen etter til at det snødde, og bølgene var ikke noe spesielt bedre heller. Klassen var fortsatt gira og om ikke lenge var flokken uti vannet i snø og haggel. Det ble en session grunnet bølgeforholdene. Vi pakka ut av huset og satte kurset mot Ørsta igjen.

Topptur!! Denne gangen var det Sandhornet som skulle bestiges. Siden det har begynt å snike seg inn litt sjukdom på skolen, var det hele 5 stk. som ikke kunne være med. På turen fikk vi en smak av påskevær, men også godt med vind da vi kom på toppen. Forholdene var fantastiske, og nedkjøringen gikk som en drøm, tross litt tung snø til tider. Da vi kom ned var det bare å hoppe i bussen og dra til Volda. Der fikk vi informasjon om spenningskurset på Bjorli som vi skal være med å arrangere uka før uka.

Lørdag var det et lærerikt seminar med Fairtrade, og på kvelden var det endelig duket for rollebryllup. En kan trygt si at alle gikk all inn med utkledningen, og lattermusklene fikk kjørt seg hardt. Vi kan melde om at Tuva og Kristian ga hverandre sitt ja. 

Takk for en helt topp uke! 

– Stopher og Maren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.