Siste uka før påskeferie!

Så var det endelig klart for den etterlengtede uka på strandafjellet! Vi reiste nedover dit på onsdag, sammen med sør-amerikaklassen. Men før vi dro dit hadde vi to dager med valgfag. Vi snakker topptur, klatring, toving svømming, mat på bål og yoga. Topp stemning med andre ord!

Vel fremme på stranda møtte vi body&mind, som var der allerede, og fordelt i fire hytter. Så var tiden endelig inne for å spenne på seg skia (evt brettet), ta på seg hjelmen og skru på skredsøkern (viktigviktig).

På onsdag hadde vi fantastisk vær! Sola varma utrolig mye, og enkelte syntes nestend et ble for varmt. Men det varme været fører også til litt dårligere og mindre snø enn vi ønsket. Det fantastiske været fra onsdag ble på torsdag og fredag erstattet med tåke, overskyet og regn… Siden vær- og snøforholdene ikke var helt på vår side fikk vi se en helt annen side av stranda denne gangen. Men ved å bruke fantasien og teste ut nye traseer ble oppholdet svært vellykket likevel.


Måtte få til litt tanning på toppen når solen først stakk fram.


Nydelig utsikt fra toppen av strandafjellet.

Christians mye omtalte taxi-løype ble blant annet prøvd ut av samtlige. Det er ei lang løype på ca 5km som går fra toppen av gondolheisen og ned til stranda sentrum. Utrolig kult. Grandis-løypa var det også en del snakk om, men den var det bare noen få som fikk testa ut. Gikk rykter om at lærer Eirik ble ganske redd ned noen dropp i den løypa.

64970_955420094527332_6653742148377354687_n
Åshild, Henriett og Borghild koser seg på toppen med nydelig utsikt.

I løpet av turen ble vi også kjent med en filmfyr, Mauritz. Han var der for å lage en skifilm fra skolen. Og flere av elevene (les Ketil) følte seg som superstars og snakka om det ei stund etterpå.

Siden offpisteforholdene ikke var på topp fikk flere prøvd seg på hoppene i parken. For noen var det første gang, mens andre fikk vist frem sine hoppe-trikse-skillz.

Fredag var siste dag i bakken, og det var også siste dag før den lange, lange påskeferien. Nå blir det over ei uke med fri, før vi starter på den siste delen av skoleåret.

bloggbilde
GOD PÅSKE ALLE EKSTREMSPORTERE!

Klem Borghild og Yvonne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.