Siste dag i Cappedocia!

Fredag 26 oktober: Göreme

Frukost. Sykkeltur, tur til kirke i fjellet og frie aktivitetar. Hesteridning, ATV eller luftballong er andre aktivitetar dykk har mulighet til. Pakking og rydding av rom.

I dag skulle vi dra å se på en kjempegammel kirke. En kirke som var inne i et fjell! Det var vår siste dag i Cappadocia og vi skulle ha en halv fridag og se på kirke, vår kjære guide Faruk hadde også funnet enda en sti vi måtte sykle. Som vanlig startet vi dagen med å bytte ut en rekke dekk som hadde punktert, dette tok litt mer tid enn vanlig og vi ble litt forsinket.

Turen inn i kirken gikk heller ikke helt som planlagt, her var det nemlig ikke lov til å ta bilder og merkelig nok heller ikke prate. Dette førte til at vi ble kastet ut på grunn av at Faruk sto og pratet om maleriene på veggen. Det ble derfor en rimelig kjapp titt på kirken, ikke mye lengre enn 5 minutter.

Etter kirken dro vi videre på sykkelturen, denne gangen dro vi langt opp i fjellet og syklet langs en smal sti som gikk helt ned til en liten by hvor vi tok oss noe å drikke. Sykkelturen gikk veldig fint og ingen slo seg så altfor mye. Litt punkteringer og noen skrubbsår må man regne med.

Når kvelden kom dro vi og så på dans! dette var en gammel tradisjonell dans og var veldig spesiell. Dansen gikk ut på at det var 5 menn som spant rundt i ring mens det ble spilt på trommer, fløyte og gitar. de var veldig flinke til å snurre rundt og jeg var veldig imponert over at ingen var svimle når de var ferdig.

Siden ingen har skrevet om alle dyrene her i Tyrkia enda, bestemte jeg meg for å få gjort det nå. jeg har tatt masse bilder med meg og alle dyrene!

her er jeg og en av løshundene
her er jeg og en katt
her er jeg og en mega flue
her er enda en katt. søt
vi fant en baby skilpadde på sykkeltur
En katt til, enda søtere

;

Ingen blogg uten bilder, så her er noen som ikke bare er av dyr.

Mange turister her i Tyrkia, her er en ivrig Japaneser med kameraet sitt.
ikke alltid like lett å holde seg på stien.

Dagens blogg ble skrevet av selveste Petter. Hurra

;

;

;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.