Særgreinsuke!

Etter forrige ukes klassetur, og en forholdsvis hard uke, men utrolig fin, ventet det oss en litt roligere uke 37 (ikke bare for oss ekstremsportelevene,  men også for vår kjære Tor-Erik, som hadde et lite uhell på sykkel`n rett før ukestart).

Mandag var det klatring som stod på programmet. Det skulle være den første innføringen, men gikk ikke helt som planlagt, da utstyr manglet…  Men åttetallsknuta ble i alle fall terpa på, og går nå som en lek! Videre utover dagen ventet vår andre tyrkiske time.

Tirsdagen startet vi dagen med den siste av tre tyrkiske timer. Alle (forhåpentligvis) har nå lært seg litt tyrkisk, og fått en litt bedre kjenskap til Tyrkia, før avreisen går 3. oktober. Fraser som ”merhaba”, ”gülle gülle” og ”tesekkürler”, kommer nok til å bli flittig brukt! Det tyrkiske minikurset ble avsluttet med en tyrkisk film. Etter en rolig time med tyrkisk var det på tide å ta i et tak. Treningssenteret ”Topp trening”, som er rett over veien, trengte den spreke ekstremsportkalssen til å hjelpe dem med bæring av nye spinningsykler. Det ble dagens styrkeøkt.

Ondsag ble klassen delt i to. Den ene delen reiste til bassenget i Volda for å vise litt svømmeferdigheter, mens den andre gruppen ble igjen på skolen for å lære å bytte ny slange på sykkel, samt forskjellige øvelser på sykkel for å bli bedre og tryggere når vi skal ut i terrenget – spesielt med tanke på  Tyrkia-turen.  Etter lunch hadde klassen en treningstur på sykkel rundt Berkneset på rundt 32km . Fin tur i kjempe vær!

Skjermbilde 2014-09-15 kl. 16.53.01

Torsdag ble siste dagen denne uka, da det var klart for første frihelg – fri både fredag,lørdag og søndag.  Denne dagen byttet vi om på gruppene fra onsdagen.

10705373_10203830066165766_1417210625_n

Ekstremsportklassen gleder seg til nok en ny uke, nye utfordringer og nye opplevelser!

Gülle gülle!

Oscar og Susanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.