#pray4snow #faat2017

Vi starter uka med siste gang med valgfag.  Tor Erik tok med kina og animasjon i svømmehallen, så vi var så heldige å få litt opplæring i how to blogge bedre med Haibiao. Så nå skal bloggen bli så bra som den aldri har vært før!

 

Endelig var det klart for første topptur med klassen. Føret er litt såsomså, men vi satte oss i bussen og kjørte av gårde til Blæia. Vinteren har enda ikke kommet hit til Ørsta, så snøen er ikke akkurat silkemyk og pudder må vi lete lenge etter. Men vi satte skia på beina og prøvde å komme oss opp et stykke, men måtte etterhvert snu på grunn av blåis og dårlig feste (bortsett fra Simon som hadde skarejern). De aller fleste er vel enige om at det ble en fin tur med en fin gjeng uansett:) 

På onsdag stakk gjengen til kyrkjesteinen og det ble nok en utendørs klatredag med strålende vær. Det var litt kaldere en forrige gang vi var ute å klatret, noe folk kjente på fingertuppene!:S På vei ned møtte vi fjorårets assistent Håkon, som var den første av mange fjorårselever vi snart skulle få møte. Denne helgen er det nemlig tid for fjordårstreff. 

Siden der er så godt som vår her borte, dro vi ut på fjelltur. vi dro til Lidaveten (moh) t i strålende sol og hadde også med oss Håkon på turen. Han var imponert over tempoet og merket at formen hadde sunket siden sist han var på tur her. det var som vanlig vask av rom etter lunsj (wihuu) Etter middag dro Tor- Erik, Jøtul og Helene på tur til Sandehornet (909moh). det var en tur med godt tempo og godt med melkesyre (ihvertfall for Helene), men en sinnssyk utsikt og solnedgang! På kvelden arrangerte Knut Jørgen smalahovelag i spisesale, hvor noen av oss fikk smake på smalahove for første gang, servert med poteter og kålrotstappe. 

Det har kommet masse fjordårselever og Kristina starter jfredagen med en god morgensamling om hjernen. Det er skidag i Hornindal skisenter med godt preparerte løyper /etter snøforholdene) Tor Erik dro med seg noen av oss på topptur til Høgenibba (Tobias, Henrik, Kathrine, Kristina, Mats, Magnus og selvfølgelig vaktmester Kjetil) det ble en vellykket dag for alle og spesielt fornøyde var toppturfolket som fant myke forhold i fjellet. 

Lørdag var i utgangspunktet fjordårselevene sin dag, mens vi hadde ulike rydde og rigge oppgaver. midt på dagen ble det selvfølgelig arrangert den årlige volleybal matchen hvor vi dessvere hadde et dobbelt tap for årselevene…. (vi kommer sterkere tilbake neste år) Kristina og Henrik prøvde å hevne seg etter tapet med vannballongterrorisme.

Volleyball kamp mellom åretselever og fjorårselever

Det ble dekket til langbord og vi fikk servert nydelig kyllingwok til middag og is med nonstop til dessert (digg sier dodraug)

Middagen var nydelig!

Etterpå ble det underholdning i gymsalen med ulike innslag fra de ulike klassene. vi sa også hadde til vår kjære assisterende rektor, Knut Jørgen. 

Dans av Sør-Amerika klassen

Hilsen ukas bloggere, Helene og Tobias <33<<33<<33<<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.