Nytt år, nytt innlegg i tide;))

Hei og hopp, jula var flott!

Nå er vi endelig tilbake etter en tre uker lang juleferie. Noen av oss kom søndag kveld, mens andre kom tidlig mandags morgen. Uka startet med en lang morgensamling med hele skolen (minus Peru, FIT og Kina-klassen).

Ettersom det kun regner i Ørsta for øyeblikket, har vi tilbringt uken innendørs. På tirsdagen tok vi oss turen til Ålesund for å klatre i en stor buldrehall. Vi skulle egentlig til trampolineland, men de var tomme for sokker:(

På onsdag var Tor-Erik klar for å teste hvor mye tid vi hadde tilbrakt på sofaen i ferien. Den årlige hinderløypen tok plass i gymsalen, og var ikke like gøy som vi husket hinderløyper fra barneskolen. Her var det blod, svette, tårer og oppkast. Da vi alle lå lamslått på tjukkasen etterpå, var vi alle fornøyd med egen innsats. Resten av dagen ble brukt på å lære oss skiteknikk og forberedelse til Bjorli neste uke med masse ski:)

På torsdag var det enda mer klatring, da i Ørstahallen. Vi lærte litt klatreteknikk med Sindre, som noen i klassen fikk bruk for da de konkurrerte mot Magnus Midtbø på lørdag. På ettermiddagen møttes hele klassen for en alternativ stikkballøkt.

På fredag var det første runde med nye valgfag. Noen av oss hadde skating, ballspill, volleyball, matlaging, strikking osv. For oss som prøvde skating for første gang, fikk vi oppleve både mestring og en god del harde fall.

Lørdag inneholdt seminar om et svært viktig tema, nemlig klima. Fremtiden i våre hender viste oss en litt skummel film om klimas utvikling, og vi fikk muligheten til å komme med ideer for å bli en mer miljøvennlig skole. Etterpå så vi på Magnus Midtbø(Norges beste klatrer) ha et lite show for oss i klatrehallen, og vi skjønte alle at vi har litt å gå på for å nå hans nivå. På kvelden samlet vi oss i peisestua og så den fantastiske snowboard-filmen Switch.

«Skikkelig starstrucked»- Eivind

Søndagen, altså idag, har vi brukt tiden på forskjellige måter. Noen har klatret, andre har trent og noen har spilt FIFA. Nå gjør vi oss alle klare til neste uke, som vi alle gleder oss masse til. Endelig reiser vi til snø og skiføre!!

God søndag, hilsen Karen og Emma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.