Nytt år, nye muligheter

Da er vi tilbake på skolen etter en velfortjent lang juleferie. Etter mye julemat, kos og godis var det godt å kjøre igang med et nytt semester på Møre. Samtlige lengtet tilbake til skolen, og var glad for å se klassekamerater igjen.  Nå er både Body & Mind- og Sør-Amerika klassen på studietur, og vi sitter igjen med god klassene Kina og Animasjon.

Onsdag:

Snøen er endelig kommet til Ørsta og Tor-Erik satt i gang Topptur ved første anledning. Derfor var det bare å pakke sekken med en gang vi kom opp og gjøre oss klare til vår første topptur allerede dag 1. Turen gikk til Hornhindal skisenter hvor det hadde falt masse pudder, og ferden gikk oppover i skitrekket. Ettersom dette var første turen på randoneski og truger for mange var dette en god anleding til å føle på form og utstyr. Forholdene var helt opptimale med pudder helt i hoftehøyde. Etter å ha nådd toppen dro Tor-Erik hele klassen målrettet ned gjennom skogen. Alle barna kom seg helskinnet ned, utenom Peter han tryna mange meter.

Noen valgte å dra tilbake til Hornhindal for kveldskjøring, det var «DRIT SMUUD» – 7

forste-topptur

 

 

 

 

Torsdag:

Skredlære stod på agendaen frem til lunsj og her lærte vi om bla. skredfeller. Resten av dagen fikk vi fri, ettersom vi slapp å vaske denne Torsdagen. Da valgte noen å gå opp til gapahuken og ake ned, mens andre lagde tidenes jibbepark i hagen der alle fikk prøve seg.

 

aking

Fredag:

Ny valfagsperiode igang. Mere jibbing og tur til gapahuken med randoutstyr. I valgfaget matlaging ble det laget dumplings. I «lek med assistentene» var det aking, mens resten hadde enten strikking eller toving.

Lørdag:

Seminaret startet ikke før klokka fem denne dagen, så noen brukte formidddagen til sirkeltrening, mens andre dro en liten tur til Ålesund. Da klokka ble fem samlet hele skolen seg i gymsalen , for volleyball turnering. Det ble god stemmning på turnering, spesielt med vaffler til kvelds.

Søndag:

Dagen har gått med til avslapping og blogging 🙂

Godt nyttår hilsen 7 & Krisa

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.