Nytt år nye muligheter!!;)

Heeeeiiiiaaaa bloggen!!<3

FOR NOEN DAGER VI HAR HATT!! Skolen startet 12.januar og ekstremsportklassen dro rett fra skolen til Hemsedal. Etter 10 dager i hjemmekarantene med lite menneskelig kontakt, var halvannen uke i Hemsedal med gjengen helt ypperlig! Vi bodde fordelt i to store leiligheter på Skistar Lodge, med en standard innen sanitet og velvære vi som klasse ikke har sett maken til. Skulle nesten tro vi gikk Fit;)

De tre første dagene ble tilbragt i skianlegget. Store deler av formålet med turen var å bygge opp et godt grunnlag innen skiteknikk, slik at vi er rustet til komme oss trygt ned fra Sunnmørsalpenes mange topper når den tid kommer. Disse tre dagene var helt nydelige! Sol og klarvær, nypreppa løyper, nydelige forhold, og ikke en eneste sjel å se i bakken. Vi hadde bokstavelig talt bakken for oss selv! Disse dagene arbeidet vi mye i grupper og fikk individuelle tilbakemeldinger vi terpet mye på.

Etterhvert kunne vi prøve oss utenfor løypene der føret var utfordrende, så det her var god trening. Snøen var ganske så pakka og vindblåst, men vi lette etter den gode snøen og fikk noen myke svinger innimellom. Skigleden sto det ihvertfall ikke på, da det var god stemning i bakken fra sola gikk opp, til sola gikk ned. Det var også høy progresjon i gruppa, så det var gøy å se hvordan nivået økte.

Etter tre dager i bakken, var det tid for topptur for å få litt variasjon. Hemsedal har mange fine turer å friste med, men grunnet en streikende minibuss, falt valget på Såta. Da kunne vi nemlig ta skiheisen opp, og gå derfra. Torern er ikke så vant med å gå topptur i 25-, det var på ingen måte vi heller, men takket være sola så gikk det her helt fint. Når det gjaldt nedkjøring hadde vi både plan A, plan B og plan C, og gikk til slutt for plan D. Det her var den første toppturen som samlet klasse, og alt i alt var det en jwli fin tur. Nå er vi rutta til alt Sunnmørsalpene har å by på.

Søndag er jo en hviledag, så her sto det fritt til å finne på hva man ville sjæl. Torern dro med Sondre ut på langrennstur, men rollene ble raskt byttet om i løypa og vi fikk en godt pesa mann tilbake i leiligheten. Super Sørlie fra K-town var like pigg, det kosta ikke han en drue. Girlza stakk ei litta tur til Hemsedal city sentrum for å se hva som fantes der av klær. Tenkte selvfølgelig ikke på at det var søndag og alt var stengt. Andre ville få mest mulig ski for penga, og dro ut å shredda denne dagen også.

Mandag begynte folk å kjenne syra i låra, fordi det her var mengdetrening på toppidrettsnivå. (Jeg kjente ingenting). Vi suste rundt i skisenteret, til tross for at det var blindeskjøring for tåka la tykkere enn noen gang. Vi så såvidt våre egne skitupper, og levde i frykt for å meie ned kidz i bakken. Sikta holdt seg stabilt dårlig til og med tirsdag, det var forvirrende å kjøre når vi ikke så hva som var opp eller ned, og ikke visste om vi sto stille eller sklei. Som resultat av dette, dro Torern oss overraskende nok med til parken. Med skredsøker, sekk og randobinding flexet vi med våre beste triks, som etterlot jibberne på sidelinja målløse.

PUDDERALARM! Onsdag lava det ned, og det kom et etterlengta påfyll av POW. Vi dro ned skogen med jubel og latter, for det her var gøy! Droppet og hoppet hele dagen i ekte Shane McConkey stil på alt vi fant, og koste oss veldig med det. (Ikke si noe til Tor-Erik). Dette var en utrolig bra avslutning på 8 dager i Hemsedal skisenter.

Men det må ikke glemmes hvor god S det var i leilighetene. Vi varta opp med god mat alle dager, samt badstu og mange energiske runder med Monopol der konkurranseinstinktet merkes. En veldig god start på dette semesteret. Vi gleder oss til denne skisesongen!

X-sport out!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.