Ny uke, Nye utfordringer!!

«For me e jam syltetøy» – Olaug Hestås Skaldebø

Denne uka har bydd på mange nye utfordringer, og første «vanlige» uke med valgfag og linjefag for hele skolen er gjennomført.

Mandag var det valgfag på programmet, og overraskende nok var det et flertall av oss extreme som hadde valgt kampsport med hulken Martin som master. Det var syyykt slitsomt og svetten rant, men faen så bra vi så ut med de hanskene. Ellers var det litt ymse av andre valgfag, som band og allsang, ut på tur, toving osv.

kampsport

Etter lunsjen ble det trening og lek på samme tid i «hagen» med kortstokk og høyt konkurranseinstinkt. Tor- Erik holdt nesten på å glemme at vi skulle velge klassens elevrådsrep. men etter en lang og hard valgkamp (egentlig ikke) var det 7′ som gikk av med seieren og ble klassens representant.

7 <- En fornøyd Poppe!

Tirsdag var alle klare for å sykle til Volda, bortsett fra Tour- Guide som klarte å punge 3 ganger på 10km!! Vi kom fram til beach volleyballbanen og alle var gira på lek og spill, bortsett fra Christopher…. –jeg hater volleyball! men tok sporty, jobben som DJ.

SVØMMEHALLEN! vi må lære å svømme før Bali…. neida.  Greit for T-Bone å få oversikten over de varierte svømmeferdighetene våre. Holdt på med alt fra ballspil til livberging og dykking. Avsluttet dagen med heftig akrobatikk fra stupetårnet, spesielt mye fra unge, lovende Simon uten hemninger.

Storm og monsterbølger møtte oss på onsdag da det var klart for kameratredning og velt i kajakk. ulltøyet var på og vi dro ut tre og tre i bølgene. mens Tour-Guide selvfølgelig kun iført shorts, baris (og vest da) og sandaler fanget det hele på film. mot slutten var monsterbølgene så store at Maren, Håkon og Christopher ikke fikk gjennomført ut-sjekken, og Håkon måtte svømme til land.

14291831_1195541843838337_6970095269395333041_n-1 kajakk

Torsdag var det endelig klart for ny fjelltur, på Søre Grøtdalstind. Det ble akkurat plass til alle i mini taxi (fordi Magnus, Håkon og Caroline var syke og måtte stå over) Det ble brått god S når T-Bone smalt opp Side Brok på full guffe, lokal rap på sitt beste! som alltid, kommer det et gullkorn fra Severin –Crank it up T-Bone!!

 

 

fjell

fjelltur

alle Her ser vi såvidt den herlige gjengen, med den syke HD oppløsningen på kameraet til Tor – Erik!

I 25 grader og strålende sol, klatrer vi oss opp på toppen ALLE sammen! utsikten var fab! og stemningen var god når Simon smalt opp Side Brok på toppen. Sandberg tok en obligatorisk hodestående på toppen.

topp

På vei ned var det så varmt at noen trengte en en avkjølende dusj i bekken. Mats hjalp Peter litt med dusjingen.

dusj

Fredagen var det igjen klart for nye valgfag med alt fra mat på bål, innebandy, pardans ( i følge Peter, terningkast 4), kortfilm ( i følge Henrik, terningkast -2) og massasje (i følge Caroline, Kristina, Helene og Magnus, terningkast 5-6)

Endelig var det også klart for årets første frihelg! den ble brukt godt av alle, og er et kapittel for seg. «what happens in frihelg, stays in frihelg»

XOXO bloggteam Peter og Sandberg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.