November

Værmessig er november en begredelig måned her på Sunnmøre. Regn, gråvær, jordskred og regn er noen ord som kan nevnes fra foregående uke. Kong vinter er i anmarsj, men har ennå ikke gjort sitt inntog. Vi ekstremsportere ligger imidlertid ikke på latsiden av den grunn, og bruker tiden til trening. Topptursesongen er forhåpentligvis rett rundt hjørnet, og litt ekstra blodslit i disse dager vil betale seg i vinter når de mektige alper blir vår lekeplass.

Mandagen kan vi trygt betegne som blå. Måling av makspuls og O2-opptak går sjeldent pent for seg, og grøten som ble servert til lunsj den dagen havnet langt oppe i halsen hos de fleste. Ja, det var tungt. Uansett, treningsguru Christian kunne konkludere med oppsiktsvekkende gode resultater blant elevene her på Møre Folkehøgskole.

På tirsdag og onsdag var opplegget todelt. Noen spilte fotball og frisbee, mens resten dro til treningssenteret i Volda for styrketrening og en hard økt med spinning. Gode instruktører, litervis med svette og topp innsats! Torsdag fikk vi en velfortjent slaskedag på massasjebenken.

(filmsnutt fra uke 46 på Møre FHS)

Deretter sto frihelgen for tur. Mange tok turen til ”Rokken” i Volda hvor Donkeyboy spilte, mens lørdag kveld var det pyjamasparty på skolen arrangert av elevrådet. Kos og klem Espen og Dina<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.