Mye ekstremt!

Heisann og hoppsann!

Her kommer en liten update på hva vi i den ekstreme ekstremsportklassen har funnet på den siste uken.Vi har gjort mye ekstremt gøy denne uken, som for eksempel ekstreme aktiviteter i gymsalen med Egypt klassen.

Tirsdag tok vi turen opp i skogen og lekte «off-piste» boksen går (eventuelt spark på boks). Vi løp rundt som barnehagebarn og lekte mange timer i den våte skogen.

Det er god stemning i skogen

Resten av uken har vi lært masse om det ekstreme landet Tyrkia. Det er bare omtrentlig en ekstrem uke til vi tar oss en liten måneds tur nedover, og alle er super excited! Derfor fikk vi besøk av Anne Marie (datteren til rektor) som lærte oss alt vi trenger å vite om Tyrkia. Alle sammen snakker nå ekstremt flytende Tyrkisk! I løpet av uken har den nye ekstreme hobbyen også slått til i klassen, nemlig strikking. (Planer om enda mer ekstrem «off-piste» strikking er selvfølgelig på gang) Strikking er en ekstremt fin ting å gjøre, og det har blitt produsert halser og skjerf, og nyoppfunnede strikkeplagg.

Når det har gått 50 dager på rad med regn, kan man si alle var ekstremt glade for å se en skyfri himmel og sol hele lørdag, derfor dro vi på Volda animasjons festival. Det var mange ekstreme filmer der. Etter en ekstrem filmfestival, dro hele skolen for å se Tor-Erik og Joar i downhill sykling.Vi stilte opp midt i løypa, klare til å heie, og selvfølgelig få med oss det fantastiske fallet til Tor-Erik.

I løypa var det ekstremt mange flinke folk!

Etter en dag i solen var det tilbake til skolen for å spise ekstremt mye graut!

Neste uke drar den ekstreme gjengen til Stadt og Hoddevika for å bølgesurfe. Strikketøyet er selvfølgelig pakket, og vi er ekstremt klare, og dette blogg innlegget ekstremt ferdig!

– Sara MK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.