1 000 000 år tilbake i tid

Hei bloggen!!!<333

Denne uka har vi hatt Matauk. Noen av oss ekstreme kickstarta uka med en 2-mils lang joggetur. Det var en lang, kald, våt og tung, tur-men det var gøy da. Vi løp i 4,5 time. yeee. 


 

 

 

 

 

 

 

 

På tirsdag starta matauk og vi reiste millioner av år tilbake i tid. Greia med matauk er at vi skal forstå hvor maten kommer fra-tror vi. :)) Klassen spredte seg på følgende aktiviteter: fisking, sauesanking, lefse-/flatbrød baking, vedhogst og sopp/bær plukking. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanna var på flatbrød/lefse baking. Siden jeg er fra østlandet tenkte jeg det ville være veldig spennende og interessant å lære om vestlandsk matkultur. Og hva er vel mer vestlandsk enn vestlandslefse!!-hallååå.  Det var ganske gøy i starten, men etterhvert må jeg innrømme at det ble litt kjedelig i lengden. Kjevling-snurre deig rundt på en pinne-steke-repeat. Gøy. Jeg sov ihvertfall inne hver natt i en varm og god seng, mens de andre sov ute og frøs i stormen, hehe:)) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

William var på 3 dagers fisketur på hytta til Jørn. Det gikk stort sett i bryggefiske med stang ettersom det var mye vind og liten båt. Fiskerne dro opp mye og det var god underholdning for meg som kun var tilskuer da #enhåndsfiskemedfiskestangogbrukketarm funka dårlig. Vi satt også garn og krabbeteiner (fikk ikke krabber). Det som egentlig var en fisketur utviklet seg til hyttetur med kortspill og andre festligheter når været klikka helt, det gjorde ikke meg noe. 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Machojentene Eivind, Erika og Liselotte hugde ved i 3 dager. Ryktene sier at de til og med fikk bruke motor$ag. SJUUUUKT!!! :OO xDDD

Sauesankerne Sina, Synne + fler løp rundt og fanget sauer i fjellet. Sanka 4 sauer på 9 timer. RÅÅÅTTTT!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen heldige fikk også blitt med en lokal fisker og fanget fisk og krabber.

 

På fredagen var endelig hele klassen samla etter flere dager borte fra hverandre. Vi tok turen til Mosmarka og lekte oss på sykkel med bønnijømps, slædding, stæiling og shredding. YEAH (rockandroll to the sky). Det var vanskelig, men xtremt fett! Nå er vi klare for Bali og sjuke tilstander. På laurdågen stakk halve skolen på partæy, mens resten av oss hadde Møre Games!! Hanna VANT-nesten, stein-saks-papir-konkurransen. Livet smiler 🙂

Idag har vi chilla max og øvd på elevkvelden til neste uke. Blir p$ykt. 

Over and out peepz, blogges!<333

Hænnabanana and Will.i.am <3333333333333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.