Dypt

Måndag 15 oktober: Kas

Frukost. Vidare kurs i dykking. Lunch på eigehand ved ledig tid. Avtal med instruktør. Drikk rikelig med vatn og bruk solkrem/briller på land.

Heia bloggen!

Klassen har vært delt de siste dagene her i Kaş, og i dag var noen på sjøen med havkajakk, mens de som tar advanced PADI open water og de som tar vanlig PADI open water dykket.

Formiddagen gikk med til å gjennomføre et par dykk, og etter lunsj gikk PADI open water gjennom den siste teoribiten før vi skulle ta «the final exam». Noen hadde gruet seg til denne testen litt mer enn andre, men den viste seg å være «a piece off cake» for hele gjengen. Dermed kunne noen av oss feire et bestått dykkerkurs, og i morgen er flesteparten av oss sertifikerte dykkere.

The Captain

Dette er kapteinen ombord på skuta. Jeg vet ikke helt hvilken funksjon han har, men han er en ivrig hjelper når en skal uti og opp av vannet, enten du trenger hjelp eller ei, og du får te og/eller kaffe før du spør om det av denne gladlaksen.

 

Jeg tror de fleste var en smule misunnelige da Advanced gruppa skulle gjennomføre sitt dypdykk som en del av kurset. De dykket ned på drøyt 30 meter der de fikk se et vrak og flere ulike fisketyper. De dykket også gjennom en dyp kløft som ikke var mer enn et par/tre meter bred, men det var ganske kult at en del av oss andre fikk oppleve canyonen fra 18 meters dybde.

Rektor Odd er glad som vanlig. I dag var han med de som padlet havkajakk, og her spiser vi middag på hotellet. Ikke så værst koselig dette her!

Nattaklem Elise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.