Livet er hæærlig dere!!

Vi nyter fortsatt dagene her på møre fhs! Den siste uken har vært helt super!

På mandag 29. april hadde vår kjære lærer JOAR bursdag :) dette ble feiret med både sang før frokost, under morgensamling og på kvelden. Han fikk gave og kake og dagen var en ren fest! Det var en fin feiring av den aller beste læreren!

På mandagskveld dro vi til Stadt. Her var planen å sove i ute lavvo, for å så surfe hele tirsdagen. MEN sånn ble det ikke. Over den siste fjellovergangen før nedstigningen til Hoddevika (Stadt), begynte det å snø og veien ble fort heldekket av dette hvite fenomenet i en MAI-MÅNED(!!!!?). Når vi stod på toppen med minibussen og caravellen ble det for farlig å kjøre både opp og ned, så vi fikk ikke kjørt noe lenger. Som den positive gjengen vi er tok vi bagasjen på ryggen, og dro oss igjennom snøen og ned mot stranda. Vi hadde fått kontakt med en lokalmann som leier ut overnattingsrom der vi fikk sove for natten. Som den supermannen han var kom han kjørende opp på fjellet med piggdekkene sine og vi fylte opp bilen hans med mat og alt annet vi trengte for å overleve.

Bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var redde! Neida

Bilde

Full kaos og masse snø i mai! Vår på vestlandet <3

På tirsdag dro vi ut å surfet klokka ni og holdt på frem til lunsj. Det var større bølger enn forrige gang vi var der og bølgene kom mye tettere etter hverandre. Det var slitsomt å padle ut, men når vi først klarte å ta en bølge var alt slitet vært det. Det var utrolig gøy! Etter lunsj måtte vi dra med en gang, for å rekke og komme over fjellet før det kom mer snø. Turen til Stadt ble ikke som planlagt, men den ble absolutt ikke verre. Vi koste hele tiden =D

Natt til første mai feiret en stor del av klassen på Standalhytta sammen med andre godfolk fra skolen. Det ble fest og mye moro. Noen fine ord om Slegga fra kvelden:
“her kommer slegga, SLEGGA, nå blir det mye styr
Her kommer slegga, SLEGGA, Hun spyr så dritten flyr”
Hytteturen var såklart i regi av elevene selv.

På onsdag hadde vi 1.mai seminar med Jørn og på torsdag var siste time med klassen. Da koste vi oss i peisestua med fyr i peisen og vi delte tanker og minner sammen om skoleåret. Vi grillet marshmallows OG pinnebrød OG spiste kake OG is! Vi koste oss max!

Så foreldrehelgen! Fredagen gikk til rydding av alt som er på skolen. På lørdag kom foreldrene til en skinnende ren skole. Det var lykkelige elever som tok dem stolte imot. Foreldrene våre fikk en fin presentasjon av året vårt. Senere på dagen var det på med finstasen, og tid for en festmiddag. Dagen ble avsluttet med elevkveld der alle klassene hadde et innslag hver. På søndag dro de fleste foreldrene hjem med store deler av bagasjen til barna sine slik at det ikke blir så mye kolli når vi skal fly hjem på torsdag.

Bilde

Thea og Åsmund i bunad! Flotte!

Takk for en fin uke, hilsen SSB! SarahSUPERblogger!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.